Pelex Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie
diman Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 no i u mnie w końcu się udało po driftować :kox:
tomaszstn Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Tylko mi nie mów że moje auto ucierpiało?
Pelex Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 co ty za***rdala po tym śniegu jak warjot[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 20:31_________________________________________________ja juz nie bede chciał chyba nigdy FWD lub RWD
tomaszstn Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 co ty zasuwa po tym śniegu jak warjot[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 20:31_________________________________________________ja juz nie bede chciał chyba nigdy FWD lub RWD Trochę Ci zazdroszczę ;(
Pelex Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 co ty zasuwa po tym śniegu jak warjot[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 20:31_________________________________________________ja juz nie bede chciał chyba nigdy FWD lub RWD Trochę Ci zazdroszczę ;( no stary jest czego nie wiedziałem że to aż tak dobrze idze mimo że mam do czynienia z autami cztero-napędowymi w pracy to Q w audi je bije na głowe
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Lepiej bym tego nie opisał
tomaszstn Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 co ty zasuwa po tym śniegu jak warjot[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 20:31_________________________________________________ja juz nie bede chciał chyba nigdy FWD lub RWD Trochę Ci zazdroszczę ;( no stary jest czego nie wiedziałem że to aż tak dobrze idze mimo że mam do czynienia z autami cztero-napędowymi w pracy to Q w audi je bije na głowe Może kiedyś i ja tego doświadczę
Pelex Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 i nawet tak dużym autem jest fajna zabawa co musi się dziać w mniejszym lżejszym np. A3
tomaszstn Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Lepiej bym tego nie opisał Heloł Guru :> a Ty w sumie to obiecałeś mi przejażdżkę tym swoim bolidem
Pelex Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Lepiej bym tego nie opisał Heloł Guru :> a Ty w sumie to obiecałeś mi przejażdżkę tym swoim bolidem nie jedź bo się zakochasz i fure zmienisz już teraz
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Lepiej bym tego nie opisał Heloł Guru :> a Ty w sumie to obiecałeś mi przejażdżkę tym swoim bolidem A nom ale to jak będę miał dokładkę
tomaszstn Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Lepiej bym tego nie opisał Heloł Guru :> a Ty w sumie to obiecałeś mi przejażdżkę tym swoim bolidem nie jedź bo się zakochasz i fure zmienisz już teraz No może właśnie potrzeba mi takiej terapii wstrząsowej
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Lepiej bym tego nie opisał Heloł Guru :> a Ty w sumie to obiecałeś mi przejażdżkę tym swoim bolidem nie jedź bo się zakochasz i fure zmienisz już teraz No może właśnie potrzeba mi takiej terapii wstrząsowej Pucek jak się ze mną przejechał pod decathlonem to kupił Q [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 21:10_________________________________________________A nie on już chyba wtedy miał Q
tomaszstn Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Lepiej bym tego nie opisał Heloł Guru :> a Ty w sumie to obiecałeś mi przejażdżkę tym swoim bolidem nie jedź bo się zakochasz i fure zmienisz już teraz No może właśnie potrzeba mi takiej terapii wstrząsowej Pucek jak się ze mną przejechał pod decathlonem to kupił Q [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 21:10_________________________________________________A nie on już chyba wtedy miał Q A to on ma w Q tego swojego teraz?
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Lepiej bym tego nie opisał Heloł Guru :> a Ty w sumie to obiecałeś mi przejażdżkę tym swoim bolidem nie jedź bo się zakochasz i fure zmienisz już teraz No może właśnie potrzeba mi takiej terapii wstrząsowej Pucek jak się ze mną przejechał pod decathlonem to kupił Q [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 21:10_________________________________________________A nie on już chyba wtedy miał Q A to on ma w Q tego swojego teraz? No pewnie jak zmieniał to powiedział że nie kupi bez Q
Rekomendowane odpowiedzi