tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dobry kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Tylko mi nie mów że moje auto ucierpiało? Pelex Ty Tomasza dopisz może do dowodu bo takie jego posty na forum to teraz dziwnie wyglądają :decayed: :decayed: Artur nie wcinaj mi się tu do gliwickich jak nie wiesz o co kaman :polew: kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Tylko mi nie mów że moje auto ucierpiało? Pelex Ty Tomasza dopisz może do dowodu bo takie jego posty na forum to teraz dziwnie wyglądają :decayed: :decayed: no troche tak ale spoko nic nas nie łączy :gwizdanie: Bez podtekstów proszę bo mi opinię zepsujecie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mirku, pytałeś się może już w mojej sprawie?
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 niestety ale AEB już nie tykają
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dobry kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Tylko mi nie mów że moje auto ucierpiało? Pelex Ty Tomasza dopisz może do dowodu bo takie jego posty na forum to teraz dziwnie wyglądają :decayed: :decayed: Artur nie wcinaj mi się tu do gliwickich jak nie wiesz o co kaman :polew: wiem masz smaka na jego BAU
egon47 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 niestety ale AEB już nie tykają Moje to bylo pewnie ostatnie AEB jakie robili
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 niestety ale AEB już nie tykają szkoda niestety ale AEB już nie tykają Moje to bylo pewnie ostatnie AEB jakie robili A Tobie jak się udało to się ciesz i nie wkurzaj innych :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 17:06_________________________________________________ Mirek a jeszcze mówiłeś że jest jakaś firma która mogłaby się tego podjąć, jaka to była bo zapomniałem ;(
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 chodziło o Digi-tun z Tarnowskich gór - dzwon do gregora może coś podziała
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 chodziło o Digi-tun z Tarnowskich gór - dzwon do gregora może coś podziała Na stronie znalazłem że to Czechowice-Dziedzice a nie Tarnowskie Góry. To jest to?: http://www.digitun.pl/
SebolA4 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Obry Pany Digitun też marudzi z AEB, jedyna szansa to gregor.Może ma jakieś wejścia.Sam już studiowałem ten problem i nie ma lekko (pochytaj vagowca co to ogranie to się zamienimy ECU i zbadasz ABT)
egon47 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 chodziło o Digi-tun z Tarnowskich gór - dzwon do gregora może coś podziała Na stronie znalazłem że to Czechowice-Dziedzice a nie Tarnowskie Góry. To jest to?: http://www.digitun.pl/ tak to jest to Miron sie pomylil
Mario22 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Siema zboki Egon witamy na liście w Bukowinie... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To co śmigamy jednym czyli Twoim ...
egon47 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Siema zboki Egon witamy na liście w Bukowinie... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To co śmigamy jednym czyli Twoim ... mozemy jechac sciepa na Bene i smigamy
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dobry kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Tylko mi nie mów że moje auto ucierpiało? Pelex Ty Tomasza dopisz może do dowodu bo takie jego posty na forum to teraz dziwnie wyglądają :decayed: :decayed: Artur nie wcinaj mi się tu do gliwickich jak nie wiesz o co kaman :polew: wiem masz smaka na jego BAU Mój BAU chodzi miodzio więc pewnie masz racje leci na V6 i ten super klank
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dobry kuwa ale jazda jest z auta bym nie wysiadał normalnie Tylko mi nie mów że moje auto ucierpiało? Pelex Ty Tomasza dopisz może do dowodu bo takie jego posty na forum to teraz dziwnie wyglądają :decayed: :decayed: Artur nie wcinaj mi się tu do gliwickich jak nie wiesz o co kaman :polew: wiem masz smaka na jego BAU Mój BAU chodzi miodzio więc pewnie masz racje leci na V6 i ten super klank Tak se to tłumacz :polew: Obry Pany Digitun też marudzi z AEB, jedyna szansa to gregor.Może ma jakieś wejścia.Sam już studiowałem ten problem i nie ma lekko (pochytaj vagowca co to ogranie to się zamienimy ECU i zbadasz ABT) Rozmawiałem telefonicznie z gościem i powiedział że nie ma problemu. Mam mu podać tylko nr sterownika a cena około 1200zł więc chyba nie jest źle. Nie wiem tylko czy to jakiś gotowiec czy będzie pisany pod mój silniczek [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 22:59_________________________________________________w piątek się dowiem Guru dzięki
Rekomendowane odpowiedzi