tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a biorą się za V-ki z automatami :?: :gwizdanie: Na tego Twojego paścia nic nie pomoże :decayed: :decayed: No przecież nie sądzisz że będzie jeździć nawet po virusie chodzi o to by był bardziej elastyczny :gwizdanie: [br] Jeszcze Ci mało
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a biorą się za V-ki z automatami :?: :gwizdanie: Na tego Twojego paścia nic nie pomoże :decayed: :decayed: No przecież nie sądzisz że będzie jeździć nawet po virusie nie sądze żebyś go objechał na 400m
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a biorą się za V-ki z automatami :?: :gwizdanie: Na tego Twojego paścia nic nie pomoże :decayed: :decayed: No przecież nie sądzisz że będzie jeździć nawet po virusie nie sądze żebyś go objechał na 400m Możemy się założyć [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:47_________________________________________________od 80-120km na 5 biegu to pewnie dałby radę
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 nie warto [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:48_________________________________________________mozna to sprawdzić teraz kto bedzie lepszy
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Przecież on też ma tylko 150km i jest cięższy więc jakie miałby szanse? Od zera moment mu nie pomoże
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 na tym śniegu to on zajedzie na mete jeszcze zdąży panne jakąś wypukać i dopiero ty dojedziesz [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:51_________________________________________________ty chyba nadal wierzysz ze różnica międzi FWD a Q jest nie wielka
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 na tym śniegu to on zajedzie na mete jeszcze zdąży panne jakąś wypukać i dopiero ty dojedziesz a Ty znowu o tym śniegu, pogadamy za 2 miesiące [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:54_________________________________________________no totalnej przepaści też nie ma, od trójki to już bez różnicy
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Za 2 miesiące to posiadacze osiek przestaną narzekać na śnieg
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 ale wtedy jest najwieksza frajda dla tak słabych furaczy jak nasze[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:56_________________________________________________bedzie ciepło i sucho to nikt z nas już boczkiem nie poleci
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Za 2 miesiące to posiadacze osiek przestaną narzekać na śnieg Dokładnie i wtedy szanse się wyrównają :>
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 na tym śniegu to on zajedzie na mete jeszcze zdąży panne jakąś wypukać i dopiero ty dojedziesz a Ty znowu o tym śniegu, pogadamy za 2 miesiące [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:54_________________________________________________no totalnej przepaści też nie ma, od trójki to już bez różnicy ja miałem głupiego AFN-a i na trojce dalej stał w miejscu na śniegu
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nie Pelex, największa frajda jest wtedy gdy Ty ruszasz na światłach normalnie jak ośką latem, a reszta szaraków stoi i operuje gazem Aaa i widok powoli jadących beemek dresików niezapomniany
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 na tym śniegu to on zajedzie na mete jeszcze zdąży panne jakąś wypukać i dopiero ty dojedziesz a Ty znowu o tym śniegu, pogadamy za 2 miesiące [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:54_________________________________________________no totalnej przepaści też nie ma, od trójki to już bez różnicy ja miałem głupiego AFN-a i na trojce dalej stał w miejscu na śniegu Bo miałeś łyse opony :polew: Nie Pelex, największa frajda jest wtedy gdy Ty ruszasz na światłach normalnie jak ośką latem, a reszta szaraków stoi i operuje gazem Aaa i widok powoli jadących beemek dresików niezapomniany Też masz rację, ale tam gdzie BMW nie daje rady to moja jeszcze sobie radzi
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 No Pucus racja miałem okazje pokazać takim Leszczom jak się idzie od świateł do świateł poślizgiem i do tego dośc szybko odchodząc im z wizji
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Może nie tak jak q ale trochę lepiej niż RWD
H4mm3R Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Za 2 miesiące to posiadacze osiek przestaną narzekać na śnieg Ja różnicy nie widzę :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mając Q na drodze się bawisz i chcesz jeszcze więcej śniegu, a każdy inny narzeka i jedzie ostrożnie
H4mm3R Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mając Q na drodze się bawisz i chcesz jeszcze więcej śniegu, a każdy inny narzeka i jedzie ostrożnie To Ty jeszcze ze mną nie jechałeś
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mając Q na drodze się bawisz i chcesz jeszcze więcej śniegu, a każdy inny narzeka i jedzie ostrożnie To Ty jeszcze ze mną nie jechałeś ja też lubiłem zime mając ośke i dobrze sie bawiłem ale Q robi wrażenie niesamowite
Rekomendowane odpowiedzi