tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 rankiem A no już nie śpię Ale i tak poszedłem spać później a wstałem wcześniej , chyba wymiękłeś albo tak Cię wczoraj wykończyłem albo moja :polew:
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 rankiem A no już nie śpię Ale i tak poszedłem spać później a wstałem wcześniej , chyba wymiękłeś albo tak Cię wczoraj wykończyłem albo moja :polew: Powiem Ci że ostatnio jakoś opadłem z sił zawsze wystarczyły mi 4 godziny snu a ostatnio jakoś nie daje rady śpiąc tylko 4 godziny... chyba muszę sobie urlop zapodać i odpocząć
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 rankiem A no już nie śpię Ale i tak poszedłem spać później a wstałem wcześniej , chyba wymiękłeś albo tak Cię wczoraj wykończyłem albo moja :polew: Powiem Ci że ostatnio jakoś opadłem z sił zawsze wystarczyły mi 4 godziny snu a ostatnio jakoś nie daje rady śpiąc tylko 4 godziny... chyba muszę sobie urlop zapodać i odpocząć Tylko znowu nie zwalniaj się wpierw a potem szukanie pracy. Najpierw poszukaj czegoś a dopiero później się zwalniaj
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 albo tak Cię wczoraj wykończyłem albo moja :polew: Wy to akurat niegroźni jesteście [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 07:25_________________________________________________ rankiem A no już nie śpię Ale i tak poszedłem spać później a wstałem wcześniej , chyba wymiękłeś albo tak Cię wczoraj wykończyłem albo moja :polew: Powiem Ci że ostatnio jakoś opadłem z sił zawsze wystarczyły mi 4 godziny snu a ostatnio jakoś nie daje rady śpiąc tylko 4 godziny... chyba muszę sobie urlop zapodać i odpocząć Tylko znowu nie zwalniaj się wpierw a potem szukanie pracy. Najpierw poszukaj czegoś a dopiero później się zwalniaj Hyhy wtedy to był impuls Dobra spadam do roboty narq
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 pracuj, pracuj, ja już od 2 godzin dymam
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tyle gadki tyle gadki i znów ten sam wniosek... a mianowicie.. Q jest dla kapeluszników którzy nie potrafią zapanowac nad mocną ośką... :polew: :polew: :polew: :polew: To było tak dla podsycenia atmosfery ... :gwizdanie: :gwizdanie: Egon z bukowiną to nie problem robimy zrzute i śmigamy razem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: oboje jedziemy z dziewczynami więc 3mamy poziom ... :naughty: a jak jeszcze ta Twoja jest taka spokojna jak moja to juz wogóle mamy pochytane... :decayed: :decayed:
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tyle gadki tyle gadki i znów ten sam wniosek... a mianowicie.. Q jest dla kapeluszników którzy nie potrafią zapanowac nad mocną ośką... :polew: :polew: :polew: :polew: To było tak dla podsycenia atmosfery ... :gwizdanie: :gwizdanie: Egon z bukowiną to nie problem robimy zrzute i śmigamy razem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: oboje jedziemy z dziewczynami więc 3mamy poziom ... :naughty: a jak jeszcze ta Twoja jest taka spokojna jak moja to juz wogóle mamy pochytane... :decayed: :decayed: tylko aby panować nad naszymi ośkami to trzeba te kilkadziesiąt km/h jechać wolniej
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tyle gadki tyle gadki i znów ten sam wniosek... a mianowicie.. Q jest dla kapeluszników którzy nie potrafią zapanowac nad mocną ośką... :polew: :polew: :polew: :polew: To było tak dla podsycenia atmosfery ... :gwizdanie: :gwizdanie: no no tylko przez te mocne ośki ja dzisiaj odcinek (Jastrzębie-Wodzisław)11 km zrobiłem w 45 minut :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tyle gadki tyle gadki i znów ten sam wniosek... a mianowicie.. Q jest dla kapeluszników którzy nie potrafią zapanowac nad mocną ośką... :polew: :polew: :polew: :polew: To było tak dla podsycenia atmosfery ... :gwizdanie: :gwizdanie: no no tylko przez te mocne ośki ja dzisiaj odcinek (Jastrzębie-Wodzisław)11 km zrobiłem w 45 minut :gwizdanie: a ja dzisiaj 12,5km zrobiłem w 10min i mnie trafiało że byli kierowcy co jechali 50km/h
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tyle gadki tyle gadki i znów ten sam wniosek... a mianowicie.. Q jest dla kapeluszników którzy nie potrafią zapanowac nad mocną ośką... :polew: :polew: :polew: :polew: To było tak dla podsycenia atmosfery ... :gwizdanie: :gwizdanie: no no tylko przez te mocne ośki ja dzisiaj odcinek (Jastrzębie-Wodzisław)11 km zrobiłem w 45 minut :gwizdanie: a ja dzisiaj 12,5km zrobiłem w 10min i mnie trafiało że byli kierowcy co jechali 50km/h luksus
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tyle gadki tyle gadki i znów ten sam wniosek... a mianowicie.. Q jest dla kapeluszników którzy nie potrafią zapanowac nad mocną ośką... :polew: :polew: :polew: :polew: To było tak dla podsycenia atmosfery ... :gwizdanie: :gwizdanie: no no tylko przez te mocne ośki ja dzisiaj odcinek (Jastrzębie-Wodzisław)11 km zrobiłem w 45 minut :gwizdanie: a ja dzisiaj 12,5km zrobiłem w 10min i mnie trafiało że byli kierowcy co jechali 50km/h luksus Bo z osiedla wjeżdżam na dwupasmówkę DK88 a potem A1 i tam mogę nadrobić stracony czas
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ale co jak co, nikt nie jechał z Mironem 240km/h autostradą po śniegu, tak po śniegu - był spóźniony Nawet mi tego nie przypominaj - do dziś nie mogę porzyżyć że my wtedy licznika nie zamknęli bo autostrady brakło - a na miejscu zbiórki jeszcze się okazało że byli bardziej spóźnieni od nas i 5litrów poszło niepotrzebnie [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 09:27_________________________________________________Egon - Twoja się zgodziła bez problemu czy miała opory i użyłeś podstępu mówiąc że ja jadę Ps. gdyby pytała to nie mam brata - daleki kuzyn - w h..j daleki
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ale co jak co, nikt nie jechał z Mironem 240km/h autostradą po śniegu, tak po śniegu - był spóźniony Nawet mi tego nie przypominaj - do dziś nie mogę porzyżyć że my wtedy licznika nie zamknęli bo autostrady brakło - a na miejscu zbiórki jeszcze się okazało że byli bardziej spóźnieni od nas i 5litrów poszło niepotrzebnie [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 09:27_________________________________________________Egon - Twoja się zgodziła bez problemu czy miała opory i użyłeś podstępu mówiąc że ja jadę Ps. gdyby pytała to nie mam brata - daleki kuzyn - w h..j daleki :polew: :polew: :polew: Zaczyna się A Ty uważaj na swoją :gwizdanie: bo tam tyle chłopa
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Eee nie ma strachu, każdy ma chodzić swoimi drogami - tak mamy przyjęte
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Eee nie ma strachu, każdy ma chodzić swoimi drogami - tak mamy przyjęte hehe zdrowe podejście [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 09:52_________________________________________________ PS: Ale za dużo swobody jej nie dawaj, kobiety trzeba trzymać krótko bo jak poluzujesz smycz to wiesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi