miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Miron dzisiaj bede o normalne porze w domu to zadzwonie nie musisz - dziś ja będę późno i w dodatku śmigam dziś B6 [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 16:24_________________________________________________dziś się nie ruszam B7 - strasznie dużo pyłków w powietrzu
keżor Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 siema, panowie , padło mi auto kręci ale nie odpala , szkoda gadać , i stoi gdzieś na mieście :/ a nie mam kabla , bo oddałem szkoda gadać, myśle że to przez ten upał
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 bo jeździ się na PB a nie tam na gnojówce teraz Miron, co się nie pomylisz na stacji, żebyś se smrodu nie narobił, bo mój inteligenty kuzyn do A3 tdi nalał se full bak 98 a podobno końcówka w dystrubotorze jest inna i się nie śmiej, bo ten czarny przeklniesz, non stop czyszczenie
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 nooo napewno, ale obawiam się że teraz częściej w deszczową pogodę na spocie zobaczymy zieloną corse czyść tam czyść, ja już czekam na piątek, jak Cię nie będzie to widzimy się w knurowie a tak wogule to jest już ogłoszenie dotyczące B6?
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 ogłoszenie B6 - NIE a corsa niebieska
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 a no właśnie, jednak niebieska, a niemogłem sobie przypomnieć jakiego koloru była
czester Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Sprawe mam. Kto moglby udostepnic mi kanal na z 4 godzinki jutro, albo w sobote ?
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 A jak zwykle zj**...ny po robocie a u ciebie :?:
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 aa noo na noc trza jechać do roboty, a tak to aktualnie gipsuję ściany na mieszkaniu, czyli znów na dwie roboty
keżor Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 czasami to myśle żeby sprzedać w pierony to auto i se kupić jakiegoś wolnossącego bezproblemowego ale znowu jak działa to jeździ sie tak za***iście że mi przechodzą te myśli :>
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 He he trzeba teraz zbierać szybko na B6 co [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 19:29_________________________________________________ czasami to myśle żeby sprzedać w pierony to auto i se kupić jakiegoś wolnossącego bezproblemowego ale znowu jak działa to jeździ sie tak za***iście że mi przechodzą te myśli :> Trzeba było kupić benzynkę
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 hehhehe Guru, nie no, rezygnacja, bez owijania w bawełne - w tym momencie nie jestem wstanie naruchać tyle kasy moooże pod koniec roku, ale wtedy to ktoś inny będzie się woził tym B6 Keżor, a co ja mam powiedzieć? tak czy siak to fajnie nie jeździ, a ciągle problemy z zawieszeniem/napędem i dalej niewiadomo co jest grane wolał bym takiego klekota jak Twój, niż te moje :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 hehe nie bo Keżor ma na aucie rudą a ja nie no i ma lepsze fele, zresztą gdyby się przejechał moim czołgiem to by zwątpił to nic, jadę - znów autem, ale za to będę o 5 już w łóżku :> dobranoc/Narazie ps. mam fotki Gracjan, ale niewiem gdzie wrzuciłem kabel, jutro postaram się Ci to przesłać i opisać, wieczorem
Rekomendowane odpowiedzi