Gracjan Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Dzięki Pucek To nie ucieka, mam czas całe wakacje
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 witam wszystkich wieczorkiem , miron czemu jestes ostrzezony? długa historia :polew:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 witam wszystkich wieczorkiem , miron czemu jestes ostrzezony? heehehhe miron uważaj na bana
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 p.s. co to znaczy ze jestem nowicjuszem czy inni sa początkujący? od czego to zalezy? Od ilości postów a co to znaczy ze byłes zastrzeżony? "Ostrzeżony" to znaczy że za dużo gadał :polew:
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 p.s. co to znaczy ze jestem nowicjuszem czy inni sa początkujący? od czego to zalezy? Od ilości postów a co to znaczy ze byłes zastrzeżony? "Ostrzeżony" to znaczy że za dużo gadał :polew:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 heh a ile trzeba ich miec ? Od chyba 35 jest początkujący
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Rudzielec - poczytaj forum na dobry początek - cały i uważnie - to Ci dużo spraw wyjaśni
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 p.s. co to znaczy ze jestem nowicjuszem czy inni sa początkujący? od czego to zalezy? Od ilości postów a co to znaczy ze byłes zastrzeżony? "Ostrzeżony" to znaczy że za dużo gadał :polew: :naughty:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 dobra dobra bez nerw miron sorry za pytanie . Miron zdenerwowany nigdy Siemka Piterra
MAJKI Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Dobry w koncu moge usiąść spokojnie i nadrobić zaległości na forum
krolu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 dobra dobra bez nerw miron sorry za pytanie . Musisz nas poznać, tu nikt nie jest nerwowy, tu po prostu panuje takie dziwne poczucie humoru kazdy kazdemu dogaduje... mi przez pierwsze 3 miesiace non stop wytykali pewną rzecz
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 dobra dobra bez nerw miron sorry za pytanie . nie nie - nie myśl że to było złośliwe - jak naprawdę radzę poczytać sobie reg. bo tam naprawdę dużo jest takich spraw organizacyjnych - warto pewne sprawy znać - mogą sie przydać i lepiej się człowiek na forum obraca
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Dobry w koncu moge usiąść spokojnie i nadrobić zaległości na forum Trochę ci to zajmie
piterra Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 dobra dobra bez nerw miron sorry za pytanie . Miron zdenerwowany nigdy Siemka Piterra o zdenerwowaniu nie mów bo jak wiadomo Miron to ten sam najlepszy rocznik co ja [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 21:24_________________________________________________ja nie piszę za dużo bo ....................
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 za 15 min postaram się Wam wkleić parę fotek - takich na szybko
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 dobra dobra bez nerw miron sorry za pytanie . Miron zdenerwowany nigdy Siemka Piterra o zdenerwowaniu nie mów bo jak wiadomo Miron to ten sam najlepszy rocznik co ja No właśnie i to mnie dziwi :polew:
Rekomendowane odpowiedzi