diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 siemano na wolnym postojowym myślę co by dzisiaj podjechać do tym spokojnych ludzi z Katowic na spota wybiera się ktoś może
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 siemano na wolnym postojowym myślę co by dzisiaj podjechać do tym spokojnych ludzi z Katowic na spota wybiera się ktoś może Diman też jedziesz? Mario da znać dzisiaj a i ja bym się przejechał [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 10:56_________________________________________________Ja jadę na 14.00 do TG więc później mam wolne i mógłbym się przejechać
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 siemano na wolnym postojowym myślę co by dzisiaj podjechać do tym spokojnych ludzi z Katowic na spota wybiera się ktoś może Diman też jedziesz? Mario da znać dzisiaj a i ja bym się przejechał [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 10:56_________________________________________________Ja jadę na 14.00 do TG więc później mam wolne i mógłbym się przejechać no ja dzisiaj też mam wolne i może bym się właśnie przejechał możemy się zgadać ja muszę trochę w końcu silnik dogrzać bo ostatnio same krótkie trasy robię
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 siemano na wolnym postojowym myślę co by dzisiaj podjechać do tym spokojnych ludzi z Katowic na spota wybiera się ktoś może Diman też jedziesz? Mario da znać dzisiaj a i ja bym się przejechał [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 10:56_________________________________________________Ja jadę na 14.00 do TG więc później mam wolne i mógłbym się przejechać no ja dzisiaj też mam wolne i może bym się właśnie przejechał możemy się zgadać ja muszę trochę w końcu silnik dogrzać bo ostatnio same krótkie trasy robię Wiesz ja tam nie byłem to fajnie by było aby właśnie się zgrać w jednym miejscu i pojechać razem. Na PW wyślę Ci mój nr telefonu to puść dzwonka to się potem telefonicznie dogadamy
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 siemano na wolnym postojowym myślę co by dzisiaj podjechać do tym spokojnych ludzi z Katowic na spota wybiera się ktoś może Diman też jedziesz? Mario da znać dzisiaj a i ja bym się przejechał [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 10:56_________________________________________________Ja jadę na 14.00 do TG więc później mam wolne i mógłbym się przejechać no ja dzisiaj też mam wolne i może bym się właśnie przejechał możemy się zgadać ja muszę trochę w końcu silnik dogrzać bo ostatnio same krótkie trasy robię Wiesz ja tam nie byłem to fajnie by było aby właśnie się zgrać w jednym miejscu i pojechać razem. Na PW wyślę Ci mój nr telefonu to puść dzwonka to się potem telefonicznie dogadamy oki nr poszedł będzie tak daleko to się na A4 gdzieś zgadamy chyba że chcesz ze mną pomykać moim brudasem
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 siemano na wolnym postojowym myślę co by dzisiaj podjechać do tym spokojnych ludzi z Katowic na spota wybiera się ktoś może Diman też jedziesz? Mario da znać dzisiaj a i ja bym się przejechał [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 10:56_________________________________________________Ja jadę na 14.00 do TG więc później mam wolne i mógłbym się przejechać no ja dzisiaj też mam wolne i może bym się właśnie przejechał możemy się zgadać ja muszę trochę w końcu silnik dogrzać bo ostatnio same krótkie trasy robię Wiesz ja tam nie byłem to fajnie by było aby właśnie się zgrać w jednym miejscu i pojechać razem. Na PW wyślę Ci mój nr telefonu to puść dzwonka to się potem telefonicznie dogadamy oki nr poszedł będzie tak daleko to się na A4 gdzieś zgadamy chyba że chcesz ze mną pomykać moim brudasem tylko nie szalej za bardzo bo ja jeszcze przed programem i mogę nie nadążyć :gwizdanie: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 ja jak skończę pracę do 18.00 to też może bym się z Wami zabrał
danielom Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja jak skończę pracę do 18.00 to też może bym się z Wami zabrał :shocked:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Mirek jedź z nami, odprężysz się Cały dzień na allegro, kręgosłup rozprostujesz Wiem że to ciężka praca bo ostatnie 4 nocki tak spędziłem
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 ja jak skończę pracę do 18.00 to też może bym się z Wami zabrał :shocked: [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 12:34_________________________________________________ Mirek jedź z nami, odprężysz się Cały dzień na allegro, kręgosłup rozprostujesz Wiem że to ciężka praca bo ostatnie 4 nocki tak spędziłem na 14.00 mam montaż więc zobaczymy do której mi zejdzie
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 chyba chodziło mu o pracę ale ja wiem że to tylko allegro [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 12:35_________________________________________________ jaki montaż? Zakładasz body kit S4?
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 chodziło mi o pracę w firmie - montaż mebli mi wyskoczył
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 chodziło mi o pracę w firmie - montaż mebli mi wyskoczył jasne to co Ty teraz za stolarza robisz :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi