tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 kolejny tydzień wyjęty z życiorysu (2-gie zmiany) No to trzeba na forum dłużej posiedzieć, masz okazję bo nie musisz wcześnie wstawać a nie zmywasz się o tak wczesnej porze :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 :polew: Kto tu się pojawił co Ci tak do śmiechu ani czapką nie machnąłeś
danielom Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 :polew: Kto tu się pojawił co Ci tak do śmiechu ani czapką nie machnąłeś A wrocilem z kregli :> do smiechu mi z Waszych napinanek kto bardziej za***rdala 150 konne motory a prawie lamia kregoslup na szczescie mam tylko 110 km i jeszdze jak emeryt czapki to wiesz, nie uzywam bo tylko na tym pozostaje
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 :polew: Kto tu się pojawił co Ci tak do śmiechu ani czapką nie machnąłeś A wrocilem z kregli :> do smiechu mi z Waszych napinanek kto bardziej zasuwa 150 konne motory a prawie lamia kregoslup na szczescie mam tylko 110 km i jeszdze jak emeryt czapki to wiesz, nie uzywam bo tylko na tym pozostaje przeca to tylko żarty a nie napinki :gwizdanie: chyba za stary jesteś aby zrozumieć nasze zachowanie
danielom Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 :polew: Kto tu się pojawił co Ci tak do śmiechu ani czapką nie machnąłeś A wrocilem z kregli :> do smiechu mi z Waszych napinanek kto bardziej zasuwa 150 konne motory a prawie lamia kregoslup na szczescie mam tylko 110 km i jeszdze jak emeryt czapki to wiesz, nie uzywam bo tylko na tym pozostaje przeca to tylko żarty a nie napinki :gwizdanie: chyba za stary jesteś aby zrozumieć nasze zachowanie Tomaszu, co innego starym d*pom pozostaje , tylko szukac napinki kto lepszy :polew:
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 :polew: Kto tu się pojawił co Ci tak do śmiechu ani czapką nie machnąłeś A wrocilem z kregli :> do smiechu mi z Waszych napinanek kto bardziej zasuwa 150 konne motory a prawie lamia kregoslup na szczescie mam tylko 110 km i jeszdze jak emeryt czapki to wiesz, nie uzywam bo tylko na tym pozostaje przeca to tylko żarty a nie napinki :gwizdanie: chyba za stary jesteś aby zrozumieć nasze zachowanie Tomaszu, co innego starym d*pom pozostaje , tylko szukac napinki kto lepszy :polew: ale my młodzi jesteśmy Ty tu wspominasz coś o emerytach :gwizdanie: więc jak się czujesz staro to my nic nie poradzimy
danielom Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 ale my młodzi jesteśmy Zycie jest piekne jednak :> :>
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 ale my młodzi jesteśmy Zycie jest piekne jednak :> :> dokładnie, wiek na papierze nie zawsze odpowiada wiekowi w umyśle
diman Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 siemano napinacze jednak dobrze ze odpuściłem jeszcze by mnie objechali i by było
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 siemano napinacze jednak dobrze ze odpuściłem jeszcze by mnie objechali i by było Widzę że ktoś tu nie ma spania
diman Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 siemano napinacze jednak dobrze ze odpuściłem jeszcze by mnie objechali i by było Widzę że ktoś tu nie ma spania niestety do roboty muszę iść na 8.00 ;(
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 siemano napinacze jednak dobrze ze odpuściłem jeszcze by mnie objechali i by było Widzę że ktoś tu nie ma spania niestety do roboty muszę iść na 8.00 ;( Aaaaa Myślałem, że masz wolne
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 siemano napinacze jednak dobrze ze odpuściłem jeszcze by mnie objechali i by było Ciebie .....................wątpię
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 cześć z rana Ktoś leci na Żorskie jutro ?
Rekomendowane odpowiedzi