Mario22 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 cześć z rana Ktoś leci na Żorskie jutro ? JA nie jade bo w temacie Żorskich tylko Daniel napisał że będzie i to po 21 ... :gwizdanie: no i ja będę punktualnie To całkowicie zmienia postać rzeczy ...
H4mm3R Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 cześć z rana Ktoś leci na Żorskie jutro ? JA nie jade bo w temacie Żorskich tylko Daniel napisał że będzie i to po 21 ... :gwizdanie: no i ja będę punktualnie To całkowicie zmienia postać rzeczy ... Przyjedź posmyramy się tak jak Artur z Tomaszem :polew:
Mario22 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 cześć z rana Ktoś leci na Żorskie jutro ? JA nie jade bo w temacie Żorskich tylko Daniel napisał że będzie i to po 21 ... :gwizdanie: no i ja będę punktualnie To całkowicie zmienia postać rzeczy ... Przyjedź posmyramy się tak jak Artur z Tomaszem :polew: Hmmm to może masz już teraz czas ????? :polew: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 ...jak nie o motoryzacji to o....... zboki
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 cześć z rana Ktoś leci na Żorskie jutro ? JA nie jade bo w temacie Żorskich tylko Daniel napisał że będzie i to po 21 ... :gwizdanie: no i ja będę punktualnie To całkowicie zmienia postać rzeczy ... Przyjedź posmyramy się tak jak Artur z Tomaszem :polew: [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 17:45_________________________________________________ cześć z rana Ktoś leci na Żorskie jutro ? JA nie jade bo w temacie Żorskich tylko Daniel napisał że będzie i to po 21 ... :gwizdanie: no i ja będę punktualnie To całkowicie zmienia postać rzeczy ... Przyjedź posmyramy się tak jak Artur z Tomaszem :polew: Hmmm to może masz już teraz czas ????? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jakiś ześ niedogrzany
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Dzień do Fajnie wygląda ten zderzak, prawie jak polift Chyba będę musiał się skusić na te lampy, lepiej to wygląda cześć z rana Ktoś leci na Żorskie jutro ? JA nie jade bo w temacie Żorskich tylko Daniel napisał że będzie i to po 21 ... :gwizdanie: no i ja będę punktualnie To całkowicie zmienia postać rzeczy ... Przyjedź posmyramy się tak jak Artur z Tomaszem :polew: Że co ? Stanowczo protestuję wobec siania tutaj w temacie takich bezpodstawnych oszczerstw :bicz3:[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 20:28_________________________________________________A Wy jak chcecie się smyrać to nie wciągajcie nas w to :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 też jestem tego zdania jak się chcą zabawiać to ja im nie bronię ale ja tam z tym nie chcę mieć nic wspólnego
A4-Tomek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 kurde znowu mi padł termostat nie dogrzewa mi się to padło a na postoju temp. spada zaś w czasie jazdy rośnie. Powtórka z rozrywki jak półtora roku temu Ori termostat z ASO jakiej firmy jest? Bo albo kupię go w ASO albo uda się taki sam taniej wychaczyć
A4-Tomek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 zamówiłem Wahlera (ponoć pierwszy montaż w grupie VAG)
A4-Tomek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 przed II zmianą :gwizdanie: ja tak samo
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 II zmiana jest lajtowa, tydzień szybko leci, czyli nie siedzę pół dnia na allegro szukając czegoś co można kupić
A4-Tomek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 II zmiana jest lajtowa, tydzień szybko leci, czyli nie siedzę pół dnia na allegro szukając czegoś co można kupić jedyny plus nie ma czasu na nic innego jak na obijanie się przed szychtą
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Właśnie, wieczorem można się napić, a rano długo pospać, jednym słowem lajtowo
A4-Tomek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Właśnie, wieczorem można się napić, a rano długo pospać, jednym słowem lajtowo jasne że tak trzeba korzystać
Rekomendowane odpowiedzi