diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy caly czas sie czepiasz ze slaba organizacja a sam cos zorganizowales? :gwizdanie: dokładnie ja mogę akurat tu coś na ten temat powiedzieć ale pucek mi zabronił więc będę siedział cicho ;(
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 co stara gwardia to stara gwardia
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 O curva nie ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: yes yes yes Jak to założysz to Twoja Cie zostawi i zakocha się we mnie ... :polew: :polew: :polew: Ale Ty pisałeś że kobiety są to jak to w końcu jest? No tak bo jak na niektórych patrze i czytam co piszą to jestem za tym żeby samce z samicami nie sypiały razem ... Popieram Aborcje ... :polew: :polew: Jesteś za legalnym zabijaniem Aborcja... Eutanazja ... to powinien być każdego wybór ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja mam inne zdanie na ten temat I na tym zakonczmy ten temat bo jest delikatny ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 czyli co Pucek organizuje imprezę a ja organizuję niańkę dla małego :kox:
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 O curva nie ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: yes yes yes Jak to założysz to Twoja Cie zostawi i zakocha się we mnie ... :polew: :polew: :polew: Ale Ty pisałeś że kobiety są to jak to w końcu jest? No tak bo jak na niektórych patrze i czytam co piszą to jestem za tym żeby samce z samicami nie sypiały razem ... Popieram Aborcje ... :polew: :polew: Jesteś za legalnym zabijaniem Aborcja... Eutanazja ... to powinien być każdego wybór ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja mam inne zdanie na ten temat I na tym zakonczmy ten temat bo jest delikatny ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja się go nie obawiam ale jak tak chcesz to się dostosuję
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 czyli co Pucek organizuje imprezę a ja organizuję niańkę dla małego :kox: moge pomoc niani jesli bedzie w kwiecie wieku ona
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 czyli co Pucek organizuje imprezę a ja organizuję niańkę dla małego :kox: domki za tydzień na piątek
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 czyli co Pucek organizuje imprezę a ja organizuję niańkę dla małego :kox: Tak jest ... czekamy na Pucka inicjatywe ... załatwiamy urlopy extra kase opiekunki i tyle koksu ile się da i robimy impreze "Ala Pucek" :naughty:
diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 czyli co Pucek organizuje imprezę a ja organizuję niańkę dla małego :kox: domki za tydzień na piątek he jasne
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 O curva nie ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: yes yes yes Jak to założysz to Twoja Cie zostawi i zakocha się we mnie ... :polew: :polew: :polew: Ale Ty pisałeś że kobiety są to jak to w końcu jest? No tak bo jak na niektórych patrze i czytam co piszą to jestem za tym żeby samce z samicami nie sypiały razem ... Popieram Aborcje ... :polew: :polew: Jesteś za legalnym zabijaniem Aborcja... Eutanazja ... to powinien być każdego wybór ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja mam inne zdanie na ten temat I na tym zakonczmy ten temat bo jest delikatny ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja się go nie obawiam ale jak tak chcesz to się dostosuję Ja tez sie nie boje ale co innego Wiesz pospamowac, posmiac sie, pojechac se a to akurat poważniejszy temat więc lepiej odpuścić i nie psuc fajnej atmosfery... a troche stron dzis natłuklismy....
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 O curva nie ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: yes yes yes Jak to założysz to Twoja Cie zostawi i zakocha się we mnie ... :polew: :polew: :polew: Ale Ty pisałeś że kobiety są to jak to w końcu jest? No tak bo jak na niektórych patrze i czytam co piszą to jestem za tym żeby samce z samicami nie sypiały razem ... Popieram Aborcje ... :polew: :polew: Jesteś za legalnym zabijaniem Aborcja... Eutanazja ... to powinien być każdego wybór ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja mam inne zdanie na ten temat I na tym zakonczmy ten temat bo jest delikatny ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja się go nie obawiam ale jak tak chcesz to się dostosuję Ja tez sie nie boje ale co innego Wiesz pospamowac, posmiac sie, pojechac se a to akurat poważniejszy temat więc lepiej odpuścić i nie psuc fajnej atmosfery... a troche stron dzis natłuklismy....
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy caly czas sie czepiasz ze slaba organizacja a sam cos zorganizowales? :gwizdanie: Święta prawda Jak ja rozkręcałem najlepsze imprezy to Ty jeszcze... aaa szkoda gadać Łajzy, od pewnego czasu mam weekendy wolne, można by było się gdzieś sk***ić... Szymocice??? Organizował niczego nie będę, pomogę, rozkręcę imprezę, napier..olę Was wszystkich i będzie grubo, tyle z mojej strony aaaaaaaaaaa bukowina już blisko :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 czyli co Pucek organizuje imprezę a ja organizuję niańkę dla małego :kox: domki za tydzień na piątek he jasne Mi tez pasuje ... :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 czyli co Pucek organizuje imprezę a ja organizuję niańkę dla małego :kox: Tak jest ... czekamy na Pucka inicjatywe ... załatwiamy urlopy extra kase opiekunki i tyle koksu ile się da i robimy impreze "Ala Pucek" :naughty: ide na to
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Łajzy, od pewnego czasu mam weekendy wolne, można by było się gdzieś sk***ić... Szymocice??? Organizował niczego nie będę, pomogę, rozkręcę imprezę, napier..olę Was wszystkich i będzie grubo, tyle z mojej strony aaaaaaaaaaa bukowina już blisko :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: a twoja ci pozwoli? :polew:ja yhym ty rozkrecisz :polew: :tongue4:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 czyli co Pucek organizuje imprezę a ja organizuję niańkę dla małego :kox: Tak jest ... czekamy na Pucka inicjatywe ... załatwiamy urlopy extra kase opiekunki i tyle koksu ile się da i robimy impreze "Ala Pucek" :naughty: Ty se załatw ale wydłużenie pyrdka czyli co Pucek organizuje imprezę a ja organizuję niańkę dla małego :kox: moge pomoc niani jesli bedzie w kwiecie wieku ona Jak Ci Ewelina pozwoli to wyjdziesz z mieszkania
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 aaaaaaaaaaa bukowina już blisko :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: go to the SPARTA :decayed: :decayed:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy caly czas sie czepiasz ze slaba organizacja a sam cos zorganizowales? :gwizdanie: Święta prawda Jak ja rozkręcałem najlepsze imprezy to Ty jeszcze... aaa szkoda gadać Łajzy, od pewnego czasu mam weekendy wolne, można by było się gdzieś sk***ić... Szymocice??? Organizował niczego nie będę, pomogę, rozkręcę imprezę, napier..olę Was wszystkich i będzie grubo, tyle z mojej strony aaaaaaaaaaa bukowina już blisko :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Nie wkręcaj tematu Bukowiny bo do tego daleko... Miron jutro dzwoni o domki na piatek ... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Cholera, a miałem pograć na Xsie, a tu znowu bajer :>
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Jak Ci Ewelina pozwoli to wyjdziesz z mieszkania mam swobodne wyjscia na zakupy ale nie dluzej niz 30min :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi