tomaszstn Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Jedyny któremu płacą za siedzenie na forum W sumie to coś w tym jest
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Jedyny któremu płacą za siedzenie na forum W sumie to coś w tym jest Macie może jakiś wakat w firmie
danielom Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 z rana Dzięki za spota Daniel fajnie że przyjechałeś :good: :notworthy:
A4-Tomek Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Z jakiego rana Moje dzieciaki już po obiedzie Ja niedawno wstałem Załatwiłeś ofertę? Wczoraj robiłem 11 godzin ani myślę dzisiaj jechać do firmy w poniedziałek wezmę z firmy zapomniałem że to dzisiaj sobota Tak to jest jak się opierda... tzn siedzi chory na L4 Przecież ja ciężko pracuję na forum W pracy robię dokładnie to samo więc niczym się to nie różni od tego czy jestem w pracy czy w domu, no może poza tym że siedze przy innym komputerze ja od poniedziałku urlop na cały tydzień
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Z jakiego rana Moje dzieciaki już po obiedzie Ja niedawno wstałem Załatwiłeś ofertę? Wczoraj robiłem 11 godzin ani myślę dzisiaj jechać do firmy w poniedziałek wezmę z firmy zapomniałem że to dzisiaj sobota Tak to jest jak się opierda... tzn siedzi chory na L4 Przecież ja ciężko pracuję na forum W pracy robię dokładnie to samo więc niczym się to nie różni od tego czy jestem w pracy czy w domu, no może poza tym że siedze przy innym komputerze ja od poniedziałku urlop na cały tydzień I co będziesz rezał :polew:
A4-Tomek Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Z jakiego rana Moje dzieciaki już po obiedzie Ja niedawno wstałem Załatwiłeś ofertę? Wczoraj robiłem 11 godzin ani myślę dzisiaj jechać do firmy w poniedziałek wezmę z firmy zapomniałem że to dzisiaj sobota Tak to jest jak się opierda... tzn siedzi chory na L4 Przecież ja ciężko pracuję na forum W pracy robię dokładnie to samo więc niczym się to nie różni od tego czy jestem w pracy czy w domu, no może poza tym że siedze przy innym komputerze ja od poniedziałku urlop na cały tydzień I co będziesz rezał :polew: haha bardzo śmieszne :decayed:
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 obiboki siema robotny Jo już swoje w życiu przepracowoł, teraz mom renta
diman Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 obiboki siema robotny Jo już swoje w życiu przepracowoł, teraz mom renta
tomaszstn Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Jedyny któremu płacą za siedzenie na forum W sumie to coś w tym jest Macie może jakiś wakat w firmie Próbuj próbuj
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 jak jest dobra fucha to miejscówki pewnie wszystkie zajęte [br]Dopisany: 18 Luty 2012, 23:01_________________________________________________kto próbował kiedyś serfować to będzie wiedział ,że początki bywają trudne :polew: :polew: :polew: :polew: http://www.facebook.com/photo.php?v=121944761255673 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 no deko nie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 a co tam dobrego ? bo siedze na fonie więc nie wiem ,czy mi się opłaca iść do pokoju i odpalać telewizornię
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 e to wolę w wyrku :gwizdanie: leżeć niż oglądać jak się po mordach leją
tomaszstn Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Kurde pierwszy raz widzę aby kogoś to nie interesowało
Rekomendowane odpowiedzi