A4-Tomek Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Tomek bez obrazy ale jak ja bym miał takie B6 jak czester to za hu... bym Twoim nie jechał ... Ty ściulu :decayed: Ja nikogo nie zmuszam znam na tyle swoje auto że nie boję się nim jechać
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Tomek bez obrazy ale jak ja bym miał takie B6 jak czester to za hu... bym Twoim nie jechał ... ale to on jeździ z znaczkiem 4 kółek na masce a ty co jakieś S Toś teraz doyebal ... :facepalm::facepalm: Nie ważne kto czym jeździ ważne że w BT się napijemy ...
diman Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Tomek bez obrazy ale jak ja bym miał takie B6 jak czester to za hu... bym Twoim nie jechał ... ale to on jeździ z znaczkiem 4 kółek na masce a ty co jakieś S Toś teraz doyebal ... :facepalm::facepalm: Nie ważne kto czym jeździ ważne że w BT się napijemy ... ja nie piję
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Tomek bez obrazy ale jak ja bym miał takie B6 jak czester to za hu... bym Twoim nie jechał ... ale to on jeździ z znaczkiem 4 kółek na masce a ty co jakieś S Toś teraz doyebal ... :facepalm::facepalm: Nie ważne kto czym jeździ ważne że w BT się napijemy ... ja nie piję Ja i Egon też nie ... jedziemy z damami ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:50 ---------- I raz oni na godzinny spacer z pokoju a raz my i tak na zmiane ...
Bulik Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 http://s3.ifotos.pl/mini/siemajpg_rxqapsq.jpg miszka ????
czester Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 to jak Guru jedziesz ze mną czy nie? Bo Czester ma chyba wątpliwości po tym jak okazało się że moje hample za szybko się zużywają :decayed: Tomek nie o to chodzi, że trochę zużyły ci się hamulce, bo mi też ale jest opcja, że Ola pojedzie autem, bo będzie musiała coś jeszcze załatwić koło Bukowiny, także czekamy aż się zdecyduję na 100%. Jak byś miał kogoś chętnego do jazdy twoim autem to śmiało możesz brać. Tomek bez obrazy ale jak ja bym miał takie B6 jak czester to za hu... bym Twoim nie jechał ... No i co, że B6 jak nie ma komu jechać
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 http://s3.ifotos.pl/mini/siemajpg_rxqapsq.jpg miszka ???? Nie... to nie mój misio ... w tle widać rybnik to Pucek ... :polew::polew:
SebolA4 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Dzień Dober:hi: Widzę, że humory dopisują, to gut bo pogoda nie nastraja jakoś bardzo pozytywnie.
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Dzień Dober:hi:Widzę, że humory dopisują, to gut bo pogoda nie nastraja jakoś bardzo pozytywnie. Oj tam oj tam ... ja dziś szybkie plukanie auta zaliczyłem ...
diman Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ...
diman Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa
H4mm3R Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa Takie podobno rumuny do Lady na lato zakładają
czester Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... Bezpieczeństwo najważniejsze Bukowina potrafi być nieprzewidywalna.
MAJKI Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa Siema, diman co sie przejmujesz ja wale na 15" i to jeszcze stalówce, dupce to i tak auto bedzie stało do niedzieli, liczy sie zabawa i %%
Guregoru Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa Siema, diman co sie przejmujesz ja wale na 15" i to jeszcze stalówce, dupce to i tak auto bedzie stało do niedzieli, liczy sie zabawa i %% Prawdziwy Klubowicz
diman Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa Takie podobno rumuny do Lady na lato zakładają ---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:33 ---------- kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa Siema, diman co sie przejmujesz ja wale na 15" i to jeszcze stalówce, dupce to i tak auto bedzie stało do niedzieli, liczy sie zabawa i %%
H4mm3R Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa Siema, diman co sie przejmujesz ja wale na 15" i to jeszcze stalówce, dupce to i tak auto bedzie stało do niedzieli, liczy sie zabawa i %% Prawdziwy Klubowicz Napić to się możesz w domu, tam się jedzie pokazać
Rekomendowane odpowiedzi