Guregoru Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 co tam .....nudy tu jakieś Wszyscy ćwiczą przed BT
Pucek Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Ale spinka o ten zawias:grin: Kto normalny patrzy na to ile przekłamuje licznik? chyba nikt normalny Ps. Jak bym chciał lekko obniżyć to nigdy bym nie założył 1BE, tylko jakieś -30mm strata kasy i czasu
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Artur Ty masz 1be? nooo nuda ---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:43 ---------- co tam .....nudy tu jakieś Wszyscy ćwiczą przed BT dziwne ja nie jadę ,ą też ćwiczę
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Artur Ty masz 1be? co tam .....nudy tu jakieś Wszyscy ćwiczą przed BT dziwne ja nie jadę ,ą też ćwiczę Ładnie już przygotowujesz się na drugi rok
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 no jakbyś zgadł jak Was widziałem na parkingu w zeszłym roku to co mi się dziewisz
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 no jakbyś zgadłjak Was widziałem na parkingu w zeszłym roku to co mi się dziewisz Ale nie wiem czy jednoroczny trening wystarczy na BT
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 no jakbyś zgadłjak Was widziałem na parkingu w zeszłym roku to co mi się dziewisz Ale nie wiem czy jednoroczny trening wystarczy na BT spokojna Twoja poczochrana możemy się spotkać i porównamy szanse na przetrwanie
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 no jakbyś zgadłjak Was widziałem na parkingu w zeszłym roku to co mi się dziewisz Ale nie wiem czy jednoroczny trening wystarczy na BT spokojna Twoja poczochrana możemy się spotkać i porównamy szanse na przetrwanie Moglibyśmy się założyć o flaszkę
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 no jakbyś zgadłjak Was widziałem na parkingu w zeszłym roku to co mi się dziewisz Ale nie wiem czy jednoroczny trening wystarczy na BT spokojna Twoja poczochrana możemy się spotkać i porównamy szanse na przetrwanie Moglibyśmy się założyć o flaszkę po co od razu o flaszkę nie lepiej o butelkę ................ Frugo ---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:57 ---------- po co od razu adrenalina nie lepiej tak dla relaksu
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Frugo :eusathink:to się nawet na drugi dzień nie będzie nadawało do picia
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 czemu???? duża butla ma dużo glukozy a ta jak raz się przyda
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 czemu????duża butla ma dużo glukozy a ta jak raz się przyda Hehe no tak
danielom Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Ale spinka o ten zawias:grin:Kto normalny patrzy na to ile przekłamuje licznik? chyba nikt normalny Ps. Jak bym chciał lekko obniżyć to nigdy bym nie założył 1BE, tylko jakieś -30mm strata kasy i czasu jak drapne amory 1be to wezme chyba te h&r springi i z glowy ---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:06 ---------- dla pewności, tył też jest 1be czy to juz bez znaczenia?
danielom Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 k.rwa ile sie to trzeba naszukac. chyba wezme te fedry h&r i do tego kupie przednie amory 1be, moze gdzies znajde też tylnie. chyba że lepiej coś takiego http://allegro.pl/gwint-passat-b5-audi-a4-a6-a8-ta-technix-kompletne-i2214624269.html#tabsAnchor
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Ale spinka o ten zawias:grin:Kto normalny patrzy na to ile przekłamuje licznik? chyba nikt normalny Ps. Jak bym chciał lekko obniżyć to nigdy bym nie założył 1BE, tylko jakieś -30mm strata kasy i czasu Tu nie chodzi tylko o przekłamanie licznika a Ci nienormalni to producenci i mechanicy ale jak ktoś wie lepiej
Rekomendowane odpowiedzi