Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 tomaszstn dzięki za wczoraj :notworthy:
SebolA4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 :hi:Bry Ta S5 ..... (tylko szkoda, że w Francyjii)
tomaszstn Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Artur, przestań. I tak to ja będę Twoim dłużnikiem. Jeszcze długo się nie wypłacę, no chyba że masz działkę to Ci obrobię
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Diman nie chcesz sprężynek FK -30mm do tej Twoje kozy
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jak dziś z frekwencją ? U nas pełna mobilizacja wszyscy będą , ja przed 20.00 się wyrobię, wcześniej nie dam rady ---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:43 ---------- Hamer, ja od Ciebie coś miałem dostać dla kogoś czy dla Ciebie coś miałem dać? Kojarzysz bo ja zapomniałem
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Hamer, ja od Ciebie coś miałem dostać dla kogoś czy dla Ciebie coś miałem dać? Kojarzysz bo ja zapomniałem Nie bardzo ---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:13 ---------- Aaa już wiem... wp***dol się to nazywało tylko kto to teraz miał dostać
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Wybiera się ktoś dzisiaj na spota? mam wolne i strasznie mi się nudzi
Rekomendowane odpowiedzi