Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A ja polecam świąteczny wieczór spędzić przed TV ... Kanał AXN .. Bez Twarzy ... mega zagrane role przez Nicolasa Cagea i Johna Travolty... :slina::slina::slina:
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mario kiedy ostatnio byłeś u swojego psychoanalityka
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mario kiedy ostatnio byłeś u swojego psychoanalityka O co Ci chodzi ten film wymiata ... byłem na nim w kinie w jakoś 1997 albo 1998 roku
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mario kiedy ostatnio byłeś u swojego psychoanalityka O co Ci chodzi ten film wymiata ... byłem na nim w kinie w jakoś 1997 albo 1998 roku Nie no film jest ok też mi się podoba ale mnie zastanawiają te emotikony na końcu twojego posta
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt ..
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt .. Dobrze że nie widziałem tego nigdy na żywo :polew::polew:
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt .. Dobrze że nie widziałem tego nigdy na żywo :polew::polew: To tylko Miszka widzial ... :polew::polew:
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt .. Dobrze że nie widziałem tego nigdy na żywo :polew::polew: To tylko Miszka widzial ... :polew::polew: A to spoko... życzę wam dużo szczęścia :polew::polew:
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt .. Dobrze że nie widziałem tego nigdy na żywo :polew::polew: To tylko Miszka widzial ... :polew::polew: A to spoko... życzę wam dużo szczęścia :polew::polew: Dziękujemy ... :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt .. Dobrze że nie widziałem tego nigdy na żywo :polew::polew: To tylko Miszka widzial ... :polew::polew: curvus wczoraj na katowickich ,dziś na śląskich
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt .. Dobrze że nie widziałem tego nigdy na żywo :polew::polew: To tylko Miszka widzial ... :polew::polew: curvus wczoraj na katowickich ,dziś na śląskich Czekaj jak wjade w Żorskie ... :naughty:
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt .. Dobrze że nie widziałem tego nigdy na żywo :polew::polew: To tylko Miszka widzial ... :polew::polew: curvus wczoraj na katowickich ,dziś na śląskich panoszą się te geje po wątkach masakra
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt .. Dobrze że nie widziałem tego nigdy na żywo :polew::polew: To tylko Miszka widzial ... :polew::polew: curvus wczoraj na katowickich ,dziś na śląskich panoszą się te geje po wątkach masakra ani nie mów
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:41 ---------- Tak wyrażam zachwyt .. Dobrze że nie widziałem tego nigdy na żywo :polew::polew: To tylko Miszka widzial ... :polew::polew: curvus wczoraj na katowickich ,dziś na śląskich panoszą się te geje po wątkach masakra ani nie mów No Artur Ty to wszędzie musisz być
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wybiera sie ktoś ??? http://www.wolfsgruppe.com/vagevent/index.php/pl/page/news Noclegi w takim oto przyjemnym hoteliku ... http://www.mct.zerkow.pl/index.php?menu=pokoje Ja w tym roku sie wybieram i dlatego pytam czy jeszcze ktos ... ????
tomaszstn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 po tym co napisałeś wcześniej to chyba raczej wszyscy się boją
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja jadę do Nysy na vag majowke. Na jeden dzień czy dłuzej ??? Nysa blisko też o tym mysle ale ja raczej tak na jeden dzień ...
Rekomendowane odpowiedzi