miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Proton wpadaj jak tylko masz ochotę - a za 2 tygodnie chyba Was odwiedzę ( jadę z furka do compsportu ) i chcę się ustawić na dzień kiedy macie zloty ( w pierwszym tygodniu po ogólnopolskim )
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Pucek - dzięki za info - już zmienione
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 za 2 tygodnie chyba Was odwiedzę ( jadę w furka do compsportu ) nie znowu ty....tylko nie to
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Proton wpadaj jak tylko masz ochotę - a za 2 tygodnie chyba Was odwiedzę ( jadę w furka do compsportu ) i chcę się ustawić na dzień kiedy macie zloty ( w pierwszym tygodniu po ogólnopolskim ) Kurcze Miron, mów czym ty się zajmujesz, bo chyba muszę zmienić robotę, co by mnie na takie fury było stać :>
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Proton wpadaj jak tylko masz ochotę - a za 2 tygodnie chyba Was odwiedzę ( jadę w furka do compsportu ) i chcę się ustawić na dzień kiedy macie zloty ( w pierwszym tygodniu po ogólnopolskim ) Kurcze Miron, mów czym ty się zajmujesz, bo chyba muszę zmienić robotę, co by mnie na takie fury było stać :> proszę Cię - stać Cię tylko o tym nie wiesz [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 12:50_________________________________________________Proton - 2 x A4 w garażu jeszcze niczego nie świadczą [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 12:51_________________________________________________czym ja się zajmuje - wózkowym w Ikei jestem
krolu Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Proton wpadaj jak tylko masz ochotę - a za 2 tygodnie chyba Was odwiedzę ( jadę w furka do compsportu ) i chcę się ustawić na dzień kiedy macie zloty ( w pierwszym tygodniu po ogólnopolskim ) Kurcze Miron, mów czym ty się zajmujesz, bo chyba muszę zmienić robotę, co by mnie na takie fury było stać :> proszę Cię - stać Cię tylko o tym nie wiesz [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 12:50_________________________________________________Proton - 2 x A4 w garażu jeszcze niczego nie świadczą [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 12:51_________________________________________________czym ja się zajmuje - wózkowym w Ikei jestem Od dziś w IKEI etatów brak... zgłosiło się 200 chętnych na jedno miejsce
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 :evil:fajna pogoda co nie na spot jak najbardziej nic się nie martw - furke mam umytą więć na 200% jeszcze zacznie lać - pewnie 10 min. po tym jak wyjadę z garażu
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Proton wpadaj jak tylko masz ochotę - a za 2 tygodnie chyba Was odwiedzę ( jadę w furka do compsportu ) i chcę się ustawić na dzień kiedy macie zloty ( w pierwszym tygodniu po ogólnopolskim ) Kurcze Miron, mów czym ty się zajmujesz, bo chyba muszę zmienić robotę, co by mnie na takie fury było stać :> proszę Cię - stać Cię tylko o tym nie wiesz [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 12:50_________________________________________________Proton - 2 x A4 w garażu jeszcze niczego nie świadczą [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 12:51_________________________________________________czym ja się zajmuje - wózkowym w Ikei jestem Nie ściemniaj mi tu :>
diman Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 panowie roboty jeszcze wpierony takze chyba nie dam rady bo do chaty mam jakies 230 km co daje jakies 3,5 godz bo to fordem tranzitem to bawcie sie dobrze nie upijcie sie tymi browarami zadzwonie do ciebie majki ustaw sie z gregorym
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Diman - może jedziesz ze mną na program do Bielska ? może jeszcze ktoś chętny ?
keżor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 panowie :gwizdanie: jedźmy sie dziś na strefe ja bym sie z guru sprawdził zrobiłem dziś pewien mod
Gracjan Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Mnie pasuje, wkońcu się dowiem gdzie to jest
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 panowie :gwizdanie: jedźmy sie dziś na strefe ja bym sie z guru sprawdził zrobiłem dziś pewien mod wywaliłeś siedzania możeby chyba się przejechać późniejszą porą ( ja jako obserwator oczywiście )
keżor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 panowie :gwizdanie: jedźmy sie dziś na strefe ja bym sie z guru sprawdził zrobiłem dziś pewien mod wywaliłeś siedzania :gwizdanie: auto z tyłu podniosło sie o 2cm
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 co tam? fajan pogoda dzis nie na spocik? a myślałem ze niedawno już to pisałaś :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 kris chyba nie pojade na dzis na magazyn...
keżor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 :evil:fajna pogoda co nie na spot jak najbardziej co tam? fajan pogoda dzis nie na spocik? sory , ale tego sie nie da przeczytać, grama interpunkcji i składni , a czasami jeszcze mega orty. nie byłem dobry z polskiego , ale zawsze po napisaniu posta czytam go i poprawiam byki
Rekomendowane odpowiedzi