Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Panowie i Panie :hi:

Niestety nie będę mógł jednak pojechać na zlot ogólnopolski z powodu nawału pracy(a tu niby kryzys, a jak kogoś przycisną terminy to musi za***rdalać, co z tego że płacą jak są ważniejsze rzeczy w tym samym terminie). To coś jakby wszystkie siły na niebie i ziemi się sprzysięgły i są przeciwko zlotowi :confused4: Jestem....., byłem nieźle wkurwiony, może już mi trochę przeszło bo odpuściłem już. Ale niestety chodźbym nie wiem jak kombinował to nic nie wykombinuje. Szkoda nerwów.. . Takie życie.. .

Tak więc jakby ktoś był chętny jeszcze pojechać na ogólnopolski to mogę odsprzedać swoje miejsce. Jakby co to prw. do mnie. I tym sposobem ekipa Gliwicka się jeszcze pomniejszyła :confused4:

Pozdr.

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam!

Niestety nie będę mógł jednak pojechać na zlot ogólnopolski z powodu nawału pracy(a tu niby kryzys, a jak kogoś przycisną terminy to musi za***rdalać, co z tego że płacą jak są ważniejsze rzeczy w tym samym terminie). To coś jakby wszystkie siły na niebie i ziemi się sprzysięgły i są przeciwko zlotowi :confused4: Jestem....., byłem nieźle wkurwiony, może już mi trochę przeszło bo odpuściłem już. Ale niestety chodźbym nie wiem jak kombinował to nic nie wykombinuje. Szkoda nerwów.. . Takie życie.. .

Tak więc jakby ktoś był chętny jeszcze pojechać na ogólnopolski to mogę odsprzedać swoje miejsce. Jakby co to prw. do mnie. I tym sposobem ekipa Gliwicka się jeszcze pomniejszyła :confused4:

Pozdr.

szkoda

Opublikowano

Witam!

Pozdr.

trudno - ważne że masz mega awatar :polew:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 09:26_________________________________________________Majki za godzinke zasuwam po te części - a potem na odwiedzinki do Czestera :)

Opublikowano

siema panowie, jak było wczoraj na strefie widać, to na AFN'a nie ma mocnych :evil:

ide jeszcze powyciągać pare rzeczy z auta i moge se z Mironem ścigać :polew:

Opublikowano

siema :hi:

dzikei za spota wczoraj - hehe , zabawa była przednia :) dochodzę do wniosku - że nieważne co masz pod maską , ważne jak wystartujesz :naughty:

hehe , po raz pierwszy tak mi się fura zagrzała , po tych wczorajszych wariacjach :decayed:

w drodze powrotnej jeszcze troche z pelexem sobie poszaleliśmy :gwizdanie:

p.s.

poszło tyle browarów , że moge stawiać co setną stronę - hehe , 15 PLN mnie nie zbawi :tongue4: :tongue4:_________________________________________________

kto robił jakieś foty , odezwijcie się na PW , podeślę maila , z chęcią bym zobaczył co tam nacykaliście :)

dawajcie znaka co z tym wypadem - częstochowa wkońcu czy jeszcze gdzieś indziej ?? hehe , keżor też się coś deklarował z jakimś grilem :gwizdanie:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Fotki z wczorajszego spota :)

Średnio wyszły, bo jeszcze nie doszedłem do ładu z moim sprzętem, ale lepsze takie niż żadne :>

e51bbd2bdb65f980m.jpg

d1b513bc8500736em.jpg

a5124ce5d72636f5m.jpg

916f788a77cbd821m.jpg

421ce3f5dfd0e961m.jpg

46aef3959d6e1e0am.jpg

938727e56f1c635dm.jpg

585979ac24182f73m.jpg

Opublikowano

no i sie okazalo ze to tylko przerwany kabelek z czujnika klockow naprawione klocki jeszcze przynajmniej na 5000 km no i spoko bo ori w lelku to koszt 430 zł :kox: :gwizdanie: :shocked:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 13:17_________________________________________________podziekowanie dla majka za pomoc :notworthy::good:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 13:18_________________________________________________a i dzieki dla _Piotr_ za obdzwonienie sklepow ale okazalo sie to zbedne bo to tylko kabelek ale bede mial te ceny na uwadze bo tez byly niezle :notworthy::good:

Opublikowano

a i tak widze po stronach ze za dwa tygodnie bez problemu dociagniemy te nastepne 100 stron to cza sie przygotowac juz cza zaczac puszki zbierac

miron teraz nazbieram troche dla siebie pozniej znowu bede dla ciebie zbieral :decayed:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 13:36_________________________________________________witam witam co slychac bo u mnie calkiem niezle jak sie dowiedzialem ze to tylko kabelek :gwizdanie:

Opublikowano

Witam :hi:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 15:26_________________________________________________mam pytanko ma ktos pozyczyc CB-radio na 3 tygodnie ??

Opublikowano

Nie ma sprawy Diman,

jakby ktoś cosik potrzebował to się polecam ;)

Mam spore zniżki tu i tam, nie mówie, że zawsze będzie najtaniej,

ale sprawdzić warto :>

Opublikowano

Rudi jakchcesz coś wysłać komuś a jest to duże rozmiarowo to warto to spakować i wrzucić na jakiś host potem podać linki i każdy sobie sam ściągnie, polecam www.odsiebie.pl

Opublikowano

Zarejstruj się na odsiebie potem spakuj winrarem to co chcesz wstawić potem na stronce - odsiebie -dodajesz to i jak sie to całe tam przeżuci to dostaniesz link do tego i każdemu albo na nasze forum wrzucasz taki link :wink4:

A co do AVATARA to spróbuj tutaj http://avatarek.pl/[br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 22:06_________________________________________________jeżeli tu chcesz dodać foty to wrzuć je na np. www.fotosik.pl i tam po wrzuceniu ich będą podane linki jakie będą Ci potrzebne żeby je umieścić w całości na forum

Opublikowano
fed5ecd04c809fc6.jpg
Opublikowano

albo taka fota do której mam sentyment

7ce5a72bc36b2478med.jpg[br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 22:13_________________________________________________idealnie Rudi ale ogólnie foty ze spotów wrzucamy w odpowiedni dział

Opublikowano

jak dasz rade :naughty: