seves Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja jestem na uczelni do 21ej więc odpadam thx mario za smsa ---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:12 ---------- Hammer nie opowiadaj że nie dasz rady się urwać Nie bardzo, bo zaliczenie jest mam nadz że śliczna ta do tego zaliczania
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja jestem na uczelni do 21ej więc odpadam thx mario za smsa ---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:12 ---------- Hammer nie opowiadaj że nie dasz rady się urwać Nie bardzo, bo zaliczenie jest mam nadz że śliczna ta do tego zaliczania ponoć śliczna (z tego co mówił Hammer ) tylko jej pesel się zaczynał jakoś 27...... :polew::polew::polew:
seves Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: o lol Hammer to udanej zabawy
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Artur Twoja Kasia mi dowodu nie pokazywala a córeczkę masz sliczną
Mario22 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 I po mega udanym grill spocie ...:naughty: Kiełobasa Zatorowa jeszcze została więc za tydzień robimy Replay ...
Polko_V Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 I po mega udanym grill spocie ...:naughty: Kiełobasa Zatorowa jeszcze została więc za tydzień robimy Replay ... niestety nie udało mi się prędzej wyjechać ale za tydzień jak będzie powtórka to wpadam:decayed: tym bardziej, że od niepamiętnych czasów mam na rano:facepalm:
oprych Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dzięki za spota Miejscówka na grilla MARIO dzięki za eskorte
diman Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 podziękowania za spocika i za grilla no i koledze od tej kawasuki 750 za jak zwykle miłą przejażdżkę ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- Dzięki za spota Miejscówka na grilla MARIO dzięki za eskorte podziękowania za przybycie
Miszka82 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 k**wa ale się mnie ślizgło przednie koło na powrocie dzięki za te jak zawsze mądre rozmowy
diman Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 k**wa ale się mnie ślizgło przednie koło na powrocie dzięki za te jak zawsze mądre rozmowy e tam zaraz ślizgało z błota trochę się uwaliło ale nie możesz powiedzieć ostrzegłem Cię
Miszka82 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ci powiem Pucek, że te 0,7 złe by nie było gdybyś wziął , najpierw by się wypiło a później bym się martwił jak wracać ok plomba ---------- Post dopisany at 00:32 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- k**wa ale się mnie ślizgło przednie koło na powrocie dzięki za te jak zawsze mądre rozmowy e tam zaraz ślizgało z błota trochę się uwaliło ale nie możesz powiedzieć ostrzegłem Cię ja ino to było już w Mikołowie więc chyba inna przyczyna
tomaszstn Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Miszka, nie przejmuj się tą oponą, Diman tylko na przednim kole stójki próbował i dlatego Wymienisz se gumę i będzie
Rekomendowane odpowiedzi