Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Guru, przepraszam, już się poprawiłem No
Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 To dziś sie widzimy Kurde to nikt Ci nie napisał że spot jest przeniesiony na jutro :decayed: Hyhy
Mario22 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 To dziś sie widzimy Kurde to nikt Ci nie napisał że spot jest przeniesiony na jutro :decayed: Hyhy Wręcz odwrotnie.. wszyscy mi pisza Mario wpadaj na spota co bedzie z kim pogadać bo Guru tak pierd.. głupoty że się słuchac juz tego nie da ....
Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 To dziś sie widzimy Kurde to nikt Ci nie napisał że spot jest przeniesiony na jutro :decayed: Hyhy Wręcz odwrotnie.. wszyscy mi pisza Mario wpadaj na spota co bedzie z kim pogadać bo Guru tak pierd.. głupoty że się słuchac juz tego nie da .... Nie opisuj nam swoich snów my tu rozmawiamy o życiu
Mario22 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 To dziś sie widzimy Kurde to nikt Ci nie napisał że spot jest przeniesiony na jutro :decayed: Hyhy Wręcz odwrotnie.. wszyscy mi pisza Mario wpadaj na spota co bedzie z kim pogadać bo Guru tak pierd.. głupoty że się słuchac juz tego nie da .... Nie opisuj nam swoich snów my tu rozmawiamy o życiu Życie wyglada tak : Raz Dwa Trzy ... dziś na spocie.... browara stawiasz TY ....
tomaszstn Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Gdzie dwóch się bije tam.......... Możecie postawić po piwku i będzie git
Mario22 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja też ... na Leona... i za chorego brata... ale to było albo w Zatorze albo Bukowinie i akurat nigdy cie nie było ... peszek..
Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja też ... na Leona... i za chorego brata... ale to było albo w Zatorze albo Bukowinie i akurat nigdy cie nie było ... peszek.. To się nie liczy liczy się to co na spotach
Arturoo Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 ja nie będę....siedzę w pracy do wieczora:facepalm:
Polko_V Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 ja dopiero z roboty przyszedłem:facepalm: a miałem takiego plana, aby Was zaskoczyć...a tu d*pa...yebana mać
shin Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 I co Panowie? Zajechałem, poczekałem i... nikogo nie było Stałem koło placyku zlokalizowanego przy wyjeździe z centrum (koło ronda). Dla pewności przejechałem cały parking i też lipa. No cóż, może innym razem
Bulik Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Za bardzo nie kojarzę bo rzadko tam bywam, ale jeżeli to gdzieś na parkingu koło Areny do pojeżdże i znajde Na pewno trafisz tylko nie musisz się starać być punkt 18.00 bo ostatnio mało kto przyjeżdża punktualnie. Zwykle tak zjeżdżamy się od 18.30 nie filozuj Ty siedź cicho bo prawie w ogóle nie jeździsz ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- bo auto było w malowaniu glucie odebrałem dzisiaj bry ludzie i Ty glucie
Rekomendowane odpowiedzi