SebolA4 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Siema Pany. Arturoo gdzie to się kierowałeś lansując się dziś po moim rodzinnym mieście?
Mario22 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Siemka ,jak tam po urlopie ? Super ... jakby ktoś sie wybierał na Afryke to polecam Hotele sieci Sun&Fun ... są super animatorzy itd. i jeżeli chodzi o Tunezje to Hammamet ... porównując z tamtym rokiem jak byłem w Turcji to Tunezja jest mega ... :thumbup1::thumbup1: i lepsze temperatury bo nie aż tak gorąco jak w Turcji. no git ,że sobie dychnąłeś ,a teraz szara rzeczywistość od nowa do kolejnego urlopu Dokładnie... ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- No i dzięki bogu moje biuro było OK i zero problemów... jakby plajtło i bym stracił ta całą kase to bym sie pochlastał...
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Siema Pany.Arturoo gdzie to się kierowałeś lansując się dziś po moim rodzinnym mieście? byłem na 3 maja w szpitalu z kumpelą
H4mm3R Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Siema Pany.Arturoo gdzie to się kierowałeś lansując się dziś po moim rodzinnym mieście? byłem na 3 maja w szpitalu z kumpelą To już druga co nosi jego dziecko
H4mm3R Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ja pod tel więc nie W południe jestem...
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ok,dzwoń jak będziesz wyjeżdżał od siebie
Fifiński Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Gdzie w okolicy można ogarnąć pranie środka za jakąś w miarę normalną kasę ? Podrzuci ktoś jakieś info ?
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Gdzie w okolicy można ogarnąć pranie środka za jakąś w miarę normalną kasę ? Podrzuci ktoś jakieś info ? u nas w Orzeszu jest klubowy kolega co doprowadza środki aut do stanu normalności napisz do orzesze21 .
Fifiński Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Gdzie w okolicy można ogarnąć pranie środka za jakąś w miarę normalną kasę ? Podrzuci ktoś jakieś info ? u nas w Orzeszu jest klubowy kolega co doprowadza środki aut do stanu normalności napisz do orzesze21 . :banan: Podziękował
danielom Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Gdzie w okolicy można ogarnąć pranie środka za jakąś w miarę normalną kasę ? Podrzuci ktoś jakieś info ? u nas w Orzeszu jest klubowy kolega co doprowadza środki aut do stanu normalności napisz do orzesze21 . :banan: Podziękował http://a4-klub.pl/slaskie-48/pranie-tapicerki-237927/
Rekomendowane odpowiedzi