czester Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Siemka Czester a to Ty odjeżdzałeś tym paskiem...a kombinowałem gdzie się podziewasz powiadasz, tam był awx? Diman wpadł takim dieslem 131 kuca w B6, avant, przejechalem się ja i Piter, i stwierdzamy że jest lipa, to nie jedzie, to jechało jak te nasze... a właśnie, prawie objechałem Guru... Tak pucek to ja odjezdzalem. Niestety musialem jechac wczesniej. Nie wiem co to za B6 bylo, ale ten pasek wg mnie bardzo dobrze jedzie. Jak mogles guru objechac, jak guru wygral ze 180km darka, a ty ze mna w dupsko dostales
Pucek Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 dostałem w dupe bo miałem sporo paliwa, a na tym spocie byłem na resztkach i wtedy auto mi tak zapitala że szok, niewiem czy coś z odpowietrzaniem nie mam bo to nie możliwe Guru jechał z Gracjanem, żeby miałem jakieś szanse, to odsadził mnie na sam koniec o pól/długość auta, widzieli to obserwatorzy a teraz to Ci skopie dupsko Czester, dobry start to podstawa :> a odnośnie auta Darka, to niewiem jak to mogło się stać skoro on tam ma 180 kuca
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam z wieczora Gdzie sa wszyscy ? Miron wiadomo, ze pucuje fure przed nowym tygodniem, ale reszta wcale nie
M@rk Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Piter a co alu nie kupujesz że lapka chcesz kupić??? mi pasuje ten wyjazd na Częstochowe, zresztą od piątku mam czas M@rk, nie zdziw się jak Miron objedzie Gregora, a zresztą za tydzień Miro będzie po programie, moc wyjdzie koło 260 kuca, Gregor ma podobnie, ale za to Miro ma Q i diesla więc będzie ciekawie, ale ja mam swój typ a tak wogule to przyjechał byś na spota wkońcu wedlug mnie przewage jest w Q u Mirona t oze ma TDI to akutraat wychodzi na rowno bo gr ma tylko 1300 okg wagi : ja jestem ze gre. :>
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 ta Waga Gregora ma tu bardzo duże znaczenie - i może zadecydować o jego wygranej chyba że znowu będziemy się ścigać w ulewie Gregor jak chcesz to mogę jeszcze jedną furke ustawić na wyznaczony piątek - możesz się z nia też ścignąć. a3 2.0tdi - ( autko mojego kuzyna ) ponoć nawet po programie nie mam z nim szans co sobie oczywiście sprawdzę
Pucek Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 i co hamulce się robią już? jak tam sprawy rejestracyjne?
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 furką już się oficlajnie pochwaliłem http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bkn_mironowoz_cziii_30tdiq_sline_18_recaro_solar_szyber-t86526.0.html a o sprzedaniu B6 narazie jeszcze milcze - zaczne działać po powrocie z letniego
Pucek Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 nooo widziałem że nie wytrzymałeś i się pochwaliłeś ja bym na Twoim miejscu pokazał się na ogólnopolskim dopiero
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 i co hamulce się robią już? jak tam sprawy rejestracyjne? filtry, oleje, hamulce będą się robić od 13.00 a sprawy papierkowe muszę pozałatwiać do środy do godz.13 żeby pojechać na zlot B7, mam 80% szans że się uda ( dzięki znajomym moich znajomych :> w celnym i skarbowym ) więc liczę że w środę przykręce tablice (SGL8V80) - mam odłożone takie bo nic ciekawego niema i odbiorę druczek opłaconego pakietu [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 09:51_________________________________________________ nooo widziałem że nie wytrzymałeś i się pochwaliłeś ja bym na Twoim miejscu pokazał się na ogólnopolskim dopiero i tak już zbyt wiele osób wiedziało o furce więc nie było sensu bawić się w jakieś niespodzianki
Pucek Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 hheheh gdyby nie te znajomości :gwizdanie: orientowałeś się już ile teraz Cie wyjdzie całe ubezpieczenie?
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 hheheh gdyby nie te znajomości :gwizdanie: orientowałeś się już ile teraz Cie wyjdzie całe ubezpieczenie? tak - za B6 pełny pakiet płacę 3200zł a za B7 zapłacę ( myślałem że z 5 - 6 tyś ) ale dzięki pewnym sprawom 3800zł pełny pakiet
Pucek Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 nooo to jednym słowem za dużo nie przepłacisz a ja dalej spać nie mogę że B6 pójdzie "do żyda" niestety nie jestem w stanie naruchać 15 tyś zł zbierać te puszki koledzy... :>
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 nooo to jednym słowem za dużo nie przepłacisz a ja dalej spać nie mogę że B6 pójdzie "do żyda" niestety nie jestem w stanie naruchać 15 tyś zł zbierać te puszki koledzy... :> pucek jak już tylko 15 tyś Ci brakuje to dasz radę i się dogadamy [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 10:13_________________________________________________przynajmniej furę będę miał na oku
Pucek Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 hhehehehhe taaa dogadamy, pewnie będę sprzątał Ci w mieszkaniu, mył auto, czyścił buty ale dostane B6 za 45 tyś nie no brakuje mi brakuje, a na dużo zadłużyć się nie mogę bo jak wiadomo jest kryzys i pracuję tylko 4 dni wiesz że u mnie te autko miało by się najlepiej...................................to może darowizna???
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 10:20_________________________________________________Diman , Majki - nie wiem czy widzieliście ale na letnim będziemy w tym samym budynku i wszyscy mamy pokoje 2-os. my jedziemy bez dzieciaka tak więc impreza będzie MEGA - no i ogólnie niezła ekipa jest w naszym budynku [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 10:41_________________________________________________sami starzy zlotowicze
MAJKI Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 my jedziemy bez dzieciaka tak więc impreza będzie MEGA - no i ogólnie niezła ekipa jest w naszym budynku No ja widzialem ale zeby była mega impreza to musze być teraz grzeczny do końca tygodnia bo wczoraj jak z dimanem bylismy na 1/4 mili to moja juz miała pioruny w oczach jak widziała 0,7l wiec odpusciłem i był tylko jeden browarek :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi