Guregoru Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 lebry I kto to mówi pantoflarzu :polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Siemka!To kto się jutro melduje na spocie? Ja będę po 19.00 bo w pracy jestem ale pewnie reszta też wpadnie
Mario22 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja odpadam > Kielce Milego spotowanka i smacznego kebaba.
Majkel Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Podziękował Panowie! Miło było w końcu poznać a to dla Bulika, o tą przeróbke mi chodzilo:
Bulik Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Podziękował Panowie! Miło było w końcu poznać a to dla Bulika, o tą przeróbke mi chodzilo: 2;17 :facepalm::polew::polew::polew: bry
SebaMC Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 siema panowie, dałoby rade kiedyś na spocie podmienić na minutke centralke z B5 polifta do mojego? bo nie wiem czy to wina centralki czy coś innego się jebie, nie mam już pomysłow
gregory Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Elo.. pozdro z kieleckiego toru Oby nie było mokro na tym torze, i obyś wrócił całym Leo, bo na torze to udziela się często adrenalina i człowiek chce pocisnąć więcej niż auto może.
Rekomendowane odpowiedzi