Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet Ci to wyszło ale fotek to Ty robić dalej nie umiesz :grin:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na żywo duzo lepiej to wygląda ... doszło pare punktów respectu pod gimnazjum ... :grin:

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

Zimą odkładam kaske na pistolet i wybadam jaki kupić a na wiosne się pobawie lepiej ... :decayed:

Opublikowano

:hi:

Mario, wyszło za***iście :wink:

Może pojadę na Żory ale nie wiem czy dam radę to zobaczę na żywo, jakby co to się zdzwonimy :decayed:

Pany potrzebuję klocki na przód do afn'a tak na jeden sezon, bo na wiosne/czerwiec będę robił większe heble, więc nowych mi się nie pyla kupować klocków :decayed:

Jak chcesz 312mm zakładać to klocek jest ten sam, możesz od razu kupić dobre. Jak chcesz jakieś info na temat hebli to pisz na PW albo na spociku pogadamy ale to dopiero w przyszłym tygodniu bo w piątek mam nockę i mnie nie będzie.

Opublikowano

Z rana po szychcie :hi:

Opublikowano

:hi: Przejazdem w kraju więc sie przywitam chociaż:hi:

:facepalm::facepalm::facepalm:

Może też zaczniemy kręcić moc... w dół?? :grin::grin:

Opublikowano

No i rozebrało mnie na totalnie. L4 do poniedziałku ale przynajmniej nadrobie sons of anarchy :D

Opublikowano

Audi R8 5.2 V10 STG1 98oct jeszcze ciepłe z stajni CS

image.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Z rana w dniu spota Żorskiego :hi: Kto jedzie ??

Opublikowano

:hi: rankiem

---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ----------

Przypominam, że jutrzejszy spot jest już na parkingu C. H. FORUM żeby ktoś się na Arenę nie zagonił

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ----------

Przypominam, że jutrzejszy spot jest już na parkingu C. H. FORUM żeby ktoś się na Arenę nie zagonił

będę :decayed:

---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ----------

a w ogóle :hi:

Opublikowano

No ja myślę :decayed:

A byłeś ty już kiedyś u nas :question::polew:

Opublikowano

No ja myślę :decayed:

A byłeś ty już kiedyś u nas :question::polew:

za PRLu byłem kilka razy :decayed: