kris_kilt Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 już mu napisałem na PW , czekam na odp ... widzę po opisie że ramki też mają być , więc bezsensu pytałem ...
miron78 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 miron , jak chcesz to ci wciepna śląską na wurszt i se synek odbierzesz za tydzień :decayed
Guregoru Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Nie Miron nie musisz bo Kerczi i tak nie jedzie na ogólnopolski to nie masz jak za bardzo Ale dzięki za szczere chęci
MAJKI Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Czy to ten serwis od regeneracji zawieszenia?? www.twojserwis.com.pl Włozyli mi dziś ulotkę, za szybe (tylko mi na całym parkingu... skubani wiedzą co sie psuje... ) a na ulotce tez fotka warsztatu a tam 3 audice w kolejce... Nie krolu to jest inny zakład, tamten polecany jest jakies 2 km dalej przy stacji statoil i nie wyglada tak pieknie jak ten na zdjeciach.
Guregoru Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Hallo dzieje się to co :?: jest tu jeszcze ktoś :?:
Guregoru Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 A tak jakoś mi się wyrwało [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 20:57_________________________________________________Ps. Krisu to jak :?:
Guregoru Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 mnie niema Kurde a wydawało mi się że cię widziałem to chyba to zmęczenie po robocie
miron78 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Co słychować ?? Jak tam dzień minął ?? ciulato - furka narazie stoi rozebrana a w dodatku dalej na żółtych tablicach - jutro ostatni dzień na wyjście na prostą i uporanie się ze wszystkim - w innym wypadku będę musiał jechać B6 - ale jestem dobrej mysli
Guregoru Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Rudi Gracjan jak byś chodził do pracy to byś nie zadawał takich pytań "jak tam dzień minął" bo zaufaj mi na razie jesteś za młody na niektóre odpowiedzi [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 21:34_________________________________________________ ciulato - furka narazie stoi rozebrana a w dodatku dalej na żółtych tablicach - jutro ostatni dzień na wyjście na prostą i uporanie się ze wszystkim - w innym wypadku będę musiał jechać B6 - ale jestem dobrej mysli Miron jak ty pojedziesz B6 to ja nie jadę :polew:
Gracjan Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 No to trzymamy kciuki żeby się udało [br]Dopisany: 07-07-2009, 21:36:11_________________________________________________Guru, to idź do szkoły, uwierz mi, nie am tez tak łatwo jak się wydaje
Guregoru Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Guru, to idź do szkoły, uwierz mi, nie am tez tak łatwo jak się wydaje Gracjan, to joke był Ale uwierz mi że chciałbym wrócić teraz do szkoły (tylko żeby mi prawka nie odebrali )
miron78 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Guru ty byś chciał - tylko czy nauczyciele by chcieli
Guregoru Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Guru ty byś chciał - tylko czy nauczyciele by chcieli Pewnie nie :polew: ale kto będzie ich o zdanie pytał bo ja tego nigdy nie robiłem
Gracjan Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Guru, to idź do szkoły, uwierz mi, nie am tez tak łatwo jak się wydaje Gracjan, to joke był Ale uwierz mi że chciałbym wrócić teraz do szkoły (tylko żeby mi prawka nie odebrali ) mam nadzieje że to joke był
Rekomendowane odpowiedzi