Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Dawac foto tej ... ja nie mam aparat sfochował się
WhyMe? Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie wybiera się ktoś 2 grudnia do Katowic na 5 mikołajkowy spot?
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ja nie...będę w alkoholowym stanie:facepalm: Moja przeddzień będzie urodzinki odprawiała
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie wybiera się ktoś 2 grudnia do Katowic na 5 mikołajkowy spot? To jest z Audi Śląsk impreza, ja może się wybiorę
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie wybiera się ktoś 2 grudnia do Katowic na 5 mikołajkowy spot? To jest z Audi Śląsk impreza, ja może się wybiorę no chyba, że wstąpisz po mnie to też będę, ale przy kontoli drogowej nie chcę Ci narobić problemów:polew:
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie wybiera się ktoś 2 grudnia do Katowic na 5 mikołajkowy spot? To jest z Audi Śląsk impreza, ja może się wybiorę no chyba, że wstąpisz po mnie to też będę, ale przy kontoli drogowej nie chcę Ci narobić problemów:polew: Pomyślimy
A4 Mario Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja zobacze jak będzie z czasem ... jak bede miał free time to podjade:wink:
WhyMe? Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie wybiera się ktoś 2 grudnia do Katowic na 5 mikołajkowy spot? To jest z Audi Śląsk impreza, ja może się wybiorę Liczę na ciebie
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 już wiem skąd u Gurego taki sceptycyzm do kebabów ...... od małego miał serwowane wyszukane dania
Orzeszek Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie wybiera się ktoś 2 grudnia do Katowic na 5 mikołajkowy spot? To jest z Audi Śląsk impreza, ja może się wybiorę no chyba, że wstąpisz po mnie to też będę, ale przy kontoli drogowej nie chcę Ci narobić problemów:polew: Ja się piszę
Majkel Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie wybiera się ktoś 2 grudnia do Katowic na 5 mikołajkowy spot? Ja bym się też wybrał, szykują mi sie jakieś urodziny ale myśle, że uda mi sie to ze soba jakoś pogodzić :wink:
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 http://img706.imageshack.us/img706/8333/gurutz.jpg już wiem skąd u Gurego taki sceptycyzm do kebabów ...... od małego miał serwowane wyszukane dania :polew: ale ten dzieciak za ładny jak na Guru:decayed:
WhyMe? Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie wybiera się ktoś 2 grudnia do Katowic na 5 mikołajkowy spot? Ja bym się też wybrał, szykują mi sie jakieś urodziny ale myśle, że uda mi sie to ze soba jakoś pogodzić :wink: Zapraszam
egon47 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Widzieli Napęd 4x4 Audi vs 4x4 BMW ( quattro vs xdrive ) - Sadistic.pl
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 co chwilę są nowe filmiki ....i raz to bmw jedzie ,a raz audi......
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 http://img706.imageshack.us/img706/8333/gurutz.jpg już wiem skąd u Gurego taki sceptycyzm do kebabów ...... od małego miał serwowane wyszukane dania To zdjęcie wiele wyjaśnia
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 http://img706.imageshack.us/img706/8333/gurutz.jpg już wiem skąd u Gurego taki sceptycyzm do kebabów ...... od małego miał serwowane wyszukane dania To zdjęcie wiele wyjaśnia wiele to się wyjaśni jak on tu wpadnie :polew:
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 E tam, krowa która dużo ryczy, mało mleka daje
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 E tam, krowa która dużo ryczy, mało mleka daje czyli co ...??? on faktycznie ma gumową lalę ?? oj kurfa będzie dym :polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi