Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Gracjan - zapisałem teraz jak na moje to czekamy na guru , bo jak pisałem , ja mogę się tam pojawić , daleko niemam , ale z gliwic to już kawałek , a jak wiadomo , guru nawet jak ma pełny bak to i tak ma pusto I znów będzie na mnie jak co tak
maxxxx263 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ej nierób se jaj ta droga jest prosta jak parasol[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 21:43_________________________________________________Ej KRISU jak masz taką potrzebe to napisz mi na moje PW swój numer fona to ci wytłumacze bo niechce mi sie pisać
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Gracjan napisz jeszcze tylko jak grube mają byś te przewody, coś a'la drut strzałowy taki jak używa się w kopalni (choć skąd ty możesz wiedzieć jak on wygląda) czy grubszy (jezu ale ja pier....le bez sensu ) [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 21:49_________________________________________________Dobra tego nad kreską nie ma Napisz po prostu jak gruby ma być przewód tzn jakie mniej więcej grube są w oryginale
Gracjan Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 W ORI są cieńkie i takie kupcie Z tego strzelać nie będą
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 W ORI są cieńkie i takie kupcie Z tego strzelać nie będą A skąd wiesz że nie będą nigdy nie masz 100 % pewności Joke W piątek skoczę do elektronika i kupię kilka metrów jakiejś cieniutkiej linki
Gracjan Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 W ORI są cieńkie i takie kupcie Z tego strzelać nie będą A skąd wiesz że nie będą nigdy nie masz 100 % pewności Joke W piątek skoczę do elektronika i kupię kilka metrów jakiejś cieniutkiej linki I gra
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 W ORI są cieńkie i takie kupcie Z tego strzelać nie będą A skąd wiesz że nie będą nigdy nie masz 100 % pewności Joke W piątek skoczę do elektronika i kupię kilka metrów jakiejś cieniutkiej linki I gra Nie no teraz to poczułem się zjechany ;( :polew: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 22:13_________________________________________________I co tak ucichło
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 chłopy ja jestem [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________ kurka wodna i uciekli no Że kto że my z nami nie tak łatwo
maxxxx263 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 cicho sza niema z kim popisac jak piszesz to ci nie odpisują bo znikają choc chcą dobrej mapki zawsze służe radą w miare możliwości
maxxxx263 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 zawsze damy rade [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 22:51_________________________________________________gracjan to nie ty szukasz mapki bo jak widze znasz nasze ścieżki tylko krisu sie na okoł buja do pracy hehheh
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Nikt nie uciekł I nikt nie ma zamiaru ale to nie jest jedyny wątek na forum także może mnie i innych chwilami tutaj nie być [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 22:52_________________________________________________ gracjan to nie ty szukasz mapki bo jak widze znasz nasze ścieżki tylko krisu sie na okoł buja do pracy hehheh Ja chyba jednak będę ciął przez Tarnowskie bo tak chyba szybciej będzie i niewiele dalej
maxxxx263 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ale poto jesteśmy żeby sie wymieniać doświadczeniami i wiadomościami nie
Gracjan Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja znam, tzn, wiem jak dojechać To jest najlepsza droga zaraz po autobanie jeśli chodzi i mnie
maxxxx263 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 zbyt dużo świateł i korków[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 22:55_________________________________________________nie misiu ty to jesteś THE BEŚCIAK nie
Rekomendowane odpowiedzi