Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Nawet nie zdajesz sobie sprawę jak musiałem się bić z własnym sumieniem aby z Wami nie pojechać było jechać.....zaraz będzie gadanie na katowickich ,że zachowujesz się jak Guru
stanley Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Nawet nie zdajesz sobie sprawę jak musiałem się bić z własnym sumieniem aby z Wami nie pojechać było jechać.....zaraz będzie gadanie na katowickich ,że zachowujesz się jak Guru podpadł nam
tomaszstn Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Ale ja byłem z moją i z córą, one były na zakupach więc trochę ograniczony byłem
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Było z 14 osób no to nieźle Na Kato jeszcze nigdy nie byłem,to wypadałoby się tam w końcu pokazać Przyszły tydzień mam wolny, więc pewnie sie wybiore kebaby mają dobre ......,a taak to nuda :grin::grin: spot bez żarła to nie spot Amen
tomaszstn Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 ale do Guru to mnie nie porównujcie
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Ale ja byłem z moją i z córą, one były na zakupach więc trochę ograniczony byłem Ty się Tomasz określ ,czy jedziesz na zakupy ,czy na spota.......one nie mogą wiecznie wszystkiego za Ciebie planować.......dasz se wejść na głowę to im to wpadnie w nawyk Nawet nie zdajesz sobie sprawę jak musiałem się bić z własnym sumieniem aby z Wami nie pojechać było jechać.....zaraz będzie gadanie na katowickich ,że zachowujesz się jak Guru podpadł nam dlatego ja jak jadę to sam namawiam :grin::grin:
Majkel Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Ale ja byłem z moją i z córą, one były na zakupach więc trochę ograniczony byłem nie mów, bo po gliwickim zawsze zabierasz siateczke z kebs'ami do domu
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 ale do Guru to mnie nie porównujcie masz za swoje
tomaszstn Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 ale do Guru to mnie nie porównujcie masz za swoje ale to cios poniżej pasa ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- Ale ja byłem z moją i z córą, one były na zakupach więc trochę ograniczony byłem nie mów, bo po gliwickim zawsze zabierasz siateczke z kebs'ami do domu parę razy a nie zawsze
Majkel Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Arturo, widze że wpadasz na mikołajkowego
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 jak mi się nic nie skiepści to będę ....może nawet z moimi paniami
Majkel Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 cel szczytny, to tez się pojawię
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 cel szczytny, to tez się pojawię no właśnie z tego powodu
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Artur, w czwartek będziesz? nie ,pracuje do wieczora
Mario22 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 cel szczytny, to tez się pojawię Ja też planuje być
Rekomendowane odpowiedzi