kris_kilt Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 cisza , ja się nic nie odzywam ?? w pracy jestem , czasem trza coś zrobić , jakieś auto wynająć czy coś hehehe maxxx - obadam sobie tą trase jutro na spokojnie w domu , mówisz że 88 na bytom , sprawdzę powiem szczerze - już kilka razy jechałem przez bytom , i wydało mi się wolniej , ale może to jeszcze inna droga była .... tak jak mówie , poki sa remonty na trasie przez T.G to bym preferował inną , jak się skończą to tylko ta , bo wieczorem w 19min moge być
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Krisu to jak mi by pasowała środa [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:23_________________________________________________Co ty na to :?:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:28_________________________________________________No i się cisza zrobiła
kris_kilt Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 za tydzień ?? jak dla mnie ok , tylko jak mówię , do 17 jestem w robocie , później już free i można rezać
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 To jak Gracjan środa pasuje :?: tylko ja pewnie byłbym trochę wcześniej bo mam wolne i nie będę miał co z czasem zrobić
Gracjan Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Czyli wstępnie umawiamy się na środę 15 lipca po 17.00 ? To o której byś był Guru ?
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja w Siewierzu będę już pewnie koło 16 ale możemy ugadać się po 17 to sobie jeszcze gdzieś tam pojadę
Gracjan Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak chcesz, ja będę i tak cały czas się nudzić i czekać na Was
kris_kilt Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 możecie się ustawić wcześniej , już coś zacząć działać przy furce Guru a ja dojadę i później się zrobi moją - myślę że szybciej wtedy nam robota pójdzie , a po można i jakiegoś mini grilla zrobić
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak chcesz, ja będę i tak cały czas się nudzić i czekać na Was Gracjan to zrobimy tak ja będę koło 15 wyjeżdżał z Gliwic jak będę dojeżdżał to ci przedzwonię Ps1. Będę jechał z bratem (bo jakby się dowiedział że grzebałem w aucie i jego przy tym nie było to by mnie zabił ) także nie będę jechał szybko Ps2. Daj mi jakiś adres na PW albo esa (ulicę i numer) żebym mógł na navi wstukać
kris_kilt Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ja już też wkońcu do domu dobranoc wszytskim
Gracjan Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Też spadam i kimę, dobranoc Jakby nie udało mi się przyjechać na spota to do środy
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 To dobranoc wszystkim też będę spadał do piątku lub środy
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 O kogo to me oczy widzą [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:58_________________________________________________No Gracjan to fajną kimę masz chyba na klawierce
Gracjan Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Ciężko się z forum rozstać teraz już idę narazicho
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Też spadam bo niektórzy jeszcze ciężko tu pracują żeby kryzys się skończył także trzeba rano wstać Dobranoc wszystkim
keżor Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ale Wy wszyscy chodzicie wcześnie spać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi