Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja będę na spociku :good:

Opublikowano

siemancie panowie i panie :hi: forum nadrobione spamu masa cza sie spakowac i jutro z rana na ogolnopolski wyruszam takze mysle ze jak sie nie zapije to bede gdzies okolo poniedzialku

Opublikowano

niestety d*pa zbita z naklejkami i ramkami :(

Sławeq nie wysłał naklejek , a Kerczi miał stłuczke i nie dotarł do Katowic :(

Opublikowano

To jak będziesz poniedziałek dopiero na forum to tak we wtorek nas dogonisz (tak żeby wszystko przeczytać) :wink4::decayed:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 21:30_________________________________________________Czyli z kalendarzyków też nici :wallbash:

Opublikowano

:hi:

pytanie z innej beczki , znacie może adres prócz youtube , gdzie można całe sezony topgear pooglądać ?? -> nudzi mi się , a ileż można na psp grać :gwizdanie:

Ja mam wszystkie sezony Top Gear na płycie DVD :) To mój ulubiony program :decayed:

Odnośnie wypadu do Cze-wy to ja jestem chętny bo mam bliżej niż wy :wink4: Dajcie tylko znać kiedy. Mnie osobiście pasowałoby po 19-tym lipca.

Do Siewierza też rzut kamieniem :wink4:

Pozdr.

Opublikowano

To jak będziesz poniedziałek dopiero na forum to tak we wtorek nas dogonisz (tak żeby wszystko przeczytać) :wink4::decayed:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 21:30_________________________________________________Czyli z kalendarzyków też nici :wallbash:

i tego sie guru obawiam wczoraj nie bylem na forum i 15 stron do czytania a potem dwa dni w robocie i urlop tedzien to dopiero nadrabiania bedzie masakra

Opublikowano

i tego sie guru obawiam wczoraj nie bylem na forum i 15 stron do czytania a potem dwa dni w robocie i urlop tedzien to dopiero nadrabiania bedzie masakra

:evil:

Opublikowano

Proszę bardzo Rudi fajnie że jesteście zadowoleni :good:

Opublikowano

Będzie kilka osób już pisali wcześniej nic się nie martw sami nie będziecie :wink4: [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 21:55_________________________________________________Blisko Ciebie ??? Krolu

Opublikowano

:naughty: EJKA NIKT NIE CHCE TYCH LAMP?

Ja jestem zainteresowany ;p tylko musze sie podpytac ekspertow ;p

Opublikowano

Krolu blisko masz ten sklep ?

A lampy od Rudi to Valeo nie uszkodzone więc co tu ekspertyzować :mysli:

Opublikowano

Witam z wieczora ;-)

Opublikowano

dobra ja juz spadam spac bo jutro cza wstawac wczesnie to do uslyszenia narty

Opublikowano

Krolu blisko masz ten sklep ?

A lampy od Rudi to Valeo nie uszkodzone więc co tu ekspertyzować :mysli:

Nie ale mam po drodze z pracy :)

A na temat lamp to na spocie pogadamy :)

Wydaje mi sie ze ori VALEO to warto :D

Opublikowano

Chiałem siostrzeńcowi na urodzinki cos takiego sprawić bo chciał :wink4: no i nie jest to drogie w tym sklepie wręcz chyba taniej się nie da tego kupić :>

Niewiem jeszcze czy można to u nich kupić poza allegro.

A byłbyś w stanie tam wpajśc i odebrać mi to ewentualnie jutro :gwizdanie:

Opublikowano

Tak dokładnie, klocki lego :)[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:37_________________________________________________Musze sie pożegnać bo rano do pracy a mój organizm potrzebuje ośmiu godzin snu :tongue4:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:39_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

Witam Ponownie

sprawa wygląda tak, jutro zaczynam w drugiej robocie więc ani w ten piątek/sobota mnie na spocie nie będzie, to samo za tydzień, więc jeżeli mamy jechać na jakiś wypad to jedynie za tydzień w niedzielę

niestety mogę pomarzyć o B6, wręcz jestem zmuszony kupić inne auto, bardziej oszczędne :kwasny:

niestety tak to bywa, więc szybko się nie odezwe

Dobranoc