tomaszstn Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Do Gliwic byś przyjechał a nie tylko w kapciach na spoty jeździsz
H4mm3R Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dzięki za spocicha, tylko ten kebab jakiś taki maławy ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- a własnie ten sos na tylnij siedzeniu to nie mój ... :grin::grin: I wpuść takiego wieprza do auta
tomaszstn Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dzięki za spocicha, tylko ten kebab jakiś taki maławy Słuchy chodzą że potrafisz wciągnąć sporego
H4mm3R Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dzięki za spocicha, tylko ten kebab jakiś taki maławy Słuchy chodzą że potrafisz wciągnąć sporego Wszystko zależy gdzie ucho przyłożysz
Mario22 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zboczki no to pyrsk Wareczka za zdrowie tych co dzis nie dojechali na spota ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- Maniek gdzie kupiłeś ten t-shirt z Mario ??? Też chce taki bo to ja jestem Mario a nie Ty ... Ja szukam i niegdzioe nie moge takiego znaleź
Majkel Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zboczki no to pyrsk Wareczka za zdrowie tych co dzis nie dojechali na spota ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- Maniek gdzie kupiłeś ten t-shirt z Mario ??? Też chce taki bo to ja jestem Mario a nie Ty ... Ja szukam i niegdzioe nie moge takiego znaleź ojj tam ojj tam... tylko się nie obraź, że w takiej koszulce na spota wpadłem heheh:decayed::decayed: W silesii były w tamtym tygodniu w C&A
tomaszstn Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zboczki no to pyrsk Wareczka za zdrowie tych co dzis nie dojechali na spota Mario, no to psyt :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- Dzięki za spocicha, tylko ten kebab jakiś taki maławy Słuchy chodzą że potrafisz wciągnąć sporego Wszystko zależy gdzie ucho przyłożysz Ma się tych informatorów
Mario22 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zboczki no to pyrsk Wareczka za zdrowie tych co dzis nie dojechali na spota ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- Maniek gdzie kupiłeś ten t-shirt z Mario ??? Też chce taki bo to ja jestem Mario a nie Ty ... Ja szukam i niegdzioe nie moge takiego znaleź ojj tam ojj tam... tylko się nie obraź, że w takiej koszulce na spota wpadłem heheh:decayed::decayed: W silesii były w tamtym tygodniu w C&A Hmmm A jest gdzies blizej C&A ??? Na necie jest duzo ale rozmiary nie ma to jak przymierzyć ...
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 I po spocie bez kebabu Mieszkasz gdzieś koło Gurego ? Bo to by tłumaczyło niechęć do kebaba
Majkel Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zboczki no to pyrsk Wareczka za zdrowie tych co dzis nie dojechali na spota ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- Maniek gdzie kupiłeś ten t-shirt z Mario ??? Też chce taki bo to ja jestem Mario a nie Ty ... Ja szukam i niegdzioe nie moge takiego znaleź ojj tam ojj tam... tylko się nie obraź, że w takiej koszulce na spota wpadłem heheh:decayed::decayed: W silesii były w tamtym tygodniu w C&A Hmmm A jest gdzies blizej C&A ??? Na necie jest duzo ale rozmiary nie ma to jak przymierzyć ... W Focus-ie masz też
tomaszstn Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 I po spocie bez kebabu Mieszkasz gdzieś koło Gurego ? Bo to by tłumaczyło niechęć do kebaba :polew::polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zboczki no to pyrsk Wareczka za zdrowie tych co dzis nie dojechali na spota ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- Maniek gdzie kupiłeś ten t-shirt z Mario ??? Też chce taki bo to ja jestem Mario a nie Ty ... Ja szukam i niegdzioe nie moge takiego znaleź no niestety musiałem iśc na taką dziwną zmianę...ale kto wiem, myślę że za tydzień się zjawię, bo mam na zmianę A:facepalm:
Mario22 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ładna suka ... <br /><br /> Takie cosik w 19 calach do leona chetnie bym przyjoł ... duzy rant ... Maniek cos dla Ciebie tylko czarny srodek.... ---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ---------- Kto ma jakies fajne wzory felg z duzym rantem ??? Chyba sie przesiade z 18 na 19 ale musi być duży rant i większa gleba niż mam teraz te -40 -40
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 19" takich nie robią ---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ---------- Poza tym najpierw sobie gwinta kup
Mario22 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 gwint bedzie spokojnie ... podobaja mi sie wzory z dużym rantem ... :whistling::whistling:
Rekomendowane odpowiedzi