SebaMC Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dobry Pany rozebrałem kupioną turbinkę z AWX'a, zerkniecie na spocie czy to warte założenia? Kierownice poczyściłem, ale martwi mnie luz na wirniku
egon47 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Panowie w piatek normalnie na zlota Autami przyjezdzamy ?? Bo Szefo z kebaba powiedzial zebysmy byli bez aut bo oblewamy jego auto:decayed:
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Panowie w piatek normalnie na zlota Autami przyjezdzamy ?? Bo Szefo z kebaba powiedzial zebysmy byli bez aut bo oblewamy jego auto Będę miał kierowcę
Guregoru Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Panowie w piatek normalnie na zlota Autami przyjezdzamy ?? Bo Szefo z kebaba powiedzial zebysmy byli bez aut bo oblewamy jego auto Będę miał kierowcę To tego spota w końcu gdzie robimy Ja bym jednak preferował Knurów bo w piątek przed świętami pod forum raczej będzie brak miejsca żebyśmy się tam pomieścili
seves Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 jeśli można to ja bym też chętnie podjechał
egon47 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Panowie w piatek normalnie na zlota Autami przyjezdzamy ?? Bo Szefo z kebaba powiedzial zebysmy byli bez aut bo oblewamy jego auto Będę miał kierowcę To tego spota w końcu gdzie robimy Ja bym jednak preferował Knurów bo w piątek przed świętami pod forum raczej będzie brak miejsca żebyśmy się tam pomieścili ale jaki sens ma byc w knurowie jak sniegu niebedzie?
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Panowie w piatek normalnie na zlota Autami przyjezdzamy ?? Bo Szefo z kebaba powiedzial zebysmy byli bez aut bo oblewamy jego auto Będę miał kierowcę To tego spota w końcu gdzie robimy Ja bym jednak preferował Knurów bo w piątek przed świętami pod forum raczej będzie brak miejsca żebyśmy się tam pomieścili ale jaki sens ma byc w knurowie jak sniegu niebedzie? On ma swój świat więc trzeba go olać = spot jest normalnie pod Forum, będzie w ciul aut - trudno
miron78 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-skradziony-171930/index64.html#post3197430
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 swietnie Miron ze udalo sie szkoda, ze nie kazdy ma takie mozliwosci, zeby fure odzyskac
Rekomendowane odpowiedzi