Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 ...............co tu się kur...a dzieje.......................gdzie są moderatorzy tego wątku..................co tu ku...wa za bajzelJuż mi tu proszę zrobić porządek, wypier..lić ten syf samochodowy i więcej tego tematu takim syfem nie zaśmiecać
Mario22 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ta TT RS miodna ... kiedyś se kupie taką do pracy... taką 8 letnią... wczoraj kupiłem TT RS w skali 1:42
SebaMC Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak dobrze, że nie potrzebuje wchodzić na neta żeby sobie popatrzeć na fajną dupeczke i nie tylko popatrzeć :banan: Ale przysłowie mówi, jak masz lambo to czemu nie możesz spojrzeć na ferrari
Mario22 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak dobrze, że nie potrzebuje wchodzić na neta żeby sobie popatrzeć na fajną dupeczke i nie tylko popatrzeć :banan: Ale przysłowie mówi, jak masz lambo to czemu nie możesz spojrzeć na ferrari ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- ---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- Tekst wieczora cytuje " miło jest bzykac twoją żone" :grin::grin::grin::grin: Face Off TVP 2
SebaMC Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak dobrze, że nie potrzebuje wchodzić na neta żeby sobie popatrzeć na fajną dupeczke i nie tylko popatrzeć :banan: Ale przysłowie mówi, jak masz lambo to czemu nie możesz spojrzeć na ferrari ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- ---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- Tekst wieczora cytuje " miło jest bzykac twoją żone" :grin::grin::grin::grin: Face Off TVP 2
Polko_V Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 no standardowy weekend po piffku i drina z Żonką piję
oprych Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witamy Z racji tego ze mamy od dłuższego czasu zmiany nocne:facepalm: i zaniedbaliśmy troszeczkę spoty i forum Chcielibyśmy życzyć Wam wszystkim i każdemu z osobna Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia abyście się nie przejedli wigilijnymi smakołykami a pod choinką znaleźli wymarzone prezenty :banan::banan:od bliskich. oraz Szczęśliwego Nowego Roku abyście w tym 2013r byli jeszcze bardzie zakręceni niż my:whistling:, żebyście zawsze byli tak samo życzliwi dla NOWYCH :decayed:jak dla nas. Pozdrawiamy Sylwia i soprano
tomaszstn Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 ...............co tu się kur...a dzieje.......................gdzie są moderatorzy tego wątku..................co tu ku...wa za bajzelJuż mi tu proszę zrobić porządek, wypier..lić ten syf samochodowy i więcej tego tematu takim syfem nie zaśmiecać Wiedziałem że Ci się auta nie spodobają
horny devil Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 ale szklana na drodze 88 ze średnią 60 ;/
tomaszstn Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ja wracałem o 21.20 to był luzik, 1,10zł dało radę jechać, choć reszta jakoś wolniej jechała
horny devil Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 no ja po 23:00. -2 w połączeniu z deszczem daj radę No właśnie Ci maruderzy co jadą 40 to stwarzają więcej zagrożenia bo trzeba ich wyprzedzać i w tedy nosi. Jedno jest pewne moje następne to musowo
danielom Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 kto zna jakąs dobrą firmę która pierze tapicerki samochodowe? Oczywiście Gliwice i rejon wokół orzesze21 , polecam Slawka
horny devil Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 kiedyś prałem firmowego francuza przy hali Pogoń w Zabrzu. Nawet znośnie. Z tego co wiem to wszystkie firmówki tam piorą i dają radę
Rekomendowane odpowiedzi