horny devil Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dziękować też mi się tak wydawało
miron78 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 jutro jestem na 90% tylko nie wiem czym do pracy się wybieram cytryną ale jest też szansa że będę miał jutro do odbioru audi - więc może być tak że prze 2 tygodnie nie miałem czym śmigać - a jutro zostanę w pracy z 2 autami
horny devil Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nic tylko życzyć takiego kłopotu. Ja będę
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 jutro jestem na 90%tylko nie wiem czym do pracy się wybieram cytryną ale jest też szansa że będę miał jutro do odbioru audi - więc może być tak że prze 2 tygodnie nie miałem czym śmigać - a jutro zostanę w pracy z 2 autami Siemanko Mirek jakby co to daj znać to przyjadę autobusem Wezmę Audi, wiem że chcesz się nacieszyć nowym autkiem więc niebieskiego bolida Ci zostawię
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 jutro jestem na 90%tylko nie wiem czym do pracy się wybieram cytryną ale jest też szansa że będę miał jutro do odbioru audi - więc może być tak że prze 2 tygodnie nie miałem czym śmigać - a jutro zostanę w pracy z 2 autami Siemanko Mirek jakby co to daj znać to przyjadę autobusem Wezmę Audi, wiem że chcesz się nacieszyć nowym autkiem więc niebieskiego bolida Ci zostawię Tomek Pamietasz o mnie?? co masz jutro na zlota zabrac
miron78 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Egon będziesz jutro ? Może byś zabrał mojego szwagra ze sobą a on by wrócił moim autkiem ? o ile będę miał jutro audi do odbioru
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Egon będziesz jutro ?Może byś zabrał mojego szwagra ze sobą a on by wrócił moim autkiem ? o ile będę miał jutro audi do odbioru Miron bierz Osieka czy tam Ośka na 19.01 do Kato
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Egon będziesz jutro ?Może byś zabrał mojego szwagra ze sobą a on by wrócił moim autkiem ? o ile będę miał jutro audi do odbioru ok niema sprawy zadzwoncie mi tylko przed zlotem co i jak
miron78 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 ok ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- czyli jest szansa że jutro na zlocie będą dwa mironowozy
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 nie bo go zjarasz pozwól mu na chwilkę zapomnienia
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 jutro jestem na 90%tylko nie wiem czym do pracy się wybieram cytryną ale jest też szansa że będę miał jutro do odbioru audi - więc może być tak że prze 2 tygodnie nie miałem czym śmigać - a jutro zostanę w pracy z 2 autami Siemanko Mirek jakby co to daj znać to przyjadę autobusem Wezmę Audi, wiem że chcesz się nacieszyć nowym autkiem więc niebieskiego bolida Ci zostawię Tomek Pamietasz o mnie?? co masz jutro na zlota zabrac Jasne że pamiętam wezmę wezmę PS: Egon , musiałeś się wcinać między wódkę a zakąskę, już miałbym B8 na weekend
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Mario, Ty żyjesz, odkąd Cię ta Twoja zakuła to nawet na spoty nie jeździsz, na forum nie siedzisz :doh:masakra jakaś, zaborcza Twa kobieta
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Mario, Ty żyjesz, odkąd Cię ta Twoja zakuła to nawet na spoty nie jeździsz, na forum nie siedzisz :doh:masakra jakaś, zaborcza Twa kobieta to on jest papeć, ponoć od tego czasu jak się zaręczył nawet już z chłopakami tego nie robi
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 łożesz, nie gadaj a skąd wiesz? :grin::grin::grin:
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 łożesz, nie gadaj a skąd wiesz? :grin::grin::grin: pisał mi eske i na końcu było ps.Ty też wykasuj mój nr
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- co się porobiło, z nowym rokiem nowe zmiany
Rekomendowane odpowiedzi