Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 do slubu,do slubu NARESZCIE Jej wiecznie mało
Bulik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 do slubu,do slubu NARESZCIE Jej wiecznie mało ty tak myslisz :polew:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 do slubu,do slubu NARESZCIE Jej wiecznie mało ty tak myslisz :polew: Nie sugeruj że to ja już nie mogę
Bulik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 do slubu,do slubu NARESZCIE Jej wiecznie mało ty tak myslisz :polew: Nie sugeruj że to ja już nie mogę Ty to powiedziałeś,,,ale cos w ten deseńPrzychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta: - Kto ci to zrobił? - Żona... - Żona? Za co!? - Powiedziałem do niej "ty". - I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś? - Ona mówi do mnie "Już się nie kochaliśmy ze dwa lata..." A ja do niej: "Chyba ty".
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 do slubu,do slubu NARESZCIE Jej wiecznie mało ty tak myslisz :polew: Nie sugeruj że to ja już nie mogę przez Twój ukryty rok urodzenia różni ludzie mogą mieć różne skojarzenia:whistling:
Bulik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 do slubu,do slubu NARESZCIE Jej wiecznie mało ty tak myslisz :polew: Nie sugeruj że to ja już nie mogę przez Twój ukryty rok urodzenia różni ludzie mogą mieć różne skojarzenia:whistling: ale za to ma realistyczny avatar :decayed:
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 do slubu,do slubu NARESZCIE Jej wiecznie mało ty tak myslisz :polew: Nie sugeruj że to ja już nie mogę przez Twój ukryty rok urodzenia różni ludzie mogą mieć różne skojarzenia:whistling: ale za to ma realistyczny avatar :decayed: no i właśnie to miałem na myśli:decayed:
egon47 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Egon jutro odpada ... jak bys ni ebył lac i bys byl dzisiaj na spocie to bys wiedział ... Zdążyłem mu doj**ać klina jak do mnie dzwonił, wiem że jedzie podupić o ja yebie :polew::polew::polew::polew: Ściule:grin:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja się już nie odzywam... Do jutra:naughty:
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja się już nie odzywam... Do jutra:naughty:
horny devil Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dzięki za spota i za życzenia
Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Devil najlepszego byku Bulik pantoflu co tam u Was ???? nic kurduplu robota,fuchy,fuchy,robota i tak w kółko (i czasami cos tam podzwigam)jeszcze Dalej się męczysz z tym żelastwem, pier**l, zapuść brzuch własnie idzie oto ze ta qr** juz wisi teraz ajeroby aplikuje po zimie oo widzisz, nic nierób, pij dalej, a za rok nie ujrzysz uja Sam się zapuściłem dobre 12 kilo... po zimie wszyscy będą wyglądac jak Mario Nie wiem o co ci chodzi .... Twoja ni enarzekała jak u niej byłem ... :polew::polew::polew: cos wspominała ze Ciebie na brzuchu połozyc to tak jak zółwia na plecach :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: zayecurvabiste
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Devil najlepszego byku Bulik pantoflu co tam u Was ???? nic kurduplu robota,fuchy,fuchy,robota i tak w kółko (i czasami cos tam podzwigam)jeszcze Dalej się męczysz z tym żelastwem, pier**l, zapuść brzuch własnie idzie oto ze ta qr** juz wisi teraz ajeroby aplikuje po zimie oo widzisz, nic nierób, pij dalej, a za rok nie ujrzysz uja Sam się zapuściłem dobre 12 kilo... po zimie wszyscy będą wyglądac jak Mario Nie wiem o co ci chodzi .... Twoja ni enarzekała jak u niej byłem ... :polew::polew::polew: cos wspominała ze Ciebie na brzuchu połozyc to tak jak zółwia na plecach :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: zayecurvabiste normalnie neonówka
Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Devil najlepszego byku Bulik pantoflu co tam u Was ???? nic kurduplu robota,fuchy,fuchy,robota i tak w kółko (i czasami cos tam podzwigam)jeszcze Dalej się męczysz z tym żelastwem, pier**l, zapuść brzuch własnie idzie oto ze ta qr** juz wisi teraz ajeroby aplikuje po zimie oo widzisz, nic nierób, pij dalej, a za rok nie ujrzysz uja Sam się zapuściłem dobre 12 kilo... po zimie wszyscy będą wyglądac jak Mario Nie wiem o co ci chodzi .... Twoja ni enarzekała jak u niej byłem ... :polew::polew::polew: cos wspominała ze Ciebie na brzuchu połozyc to tak jak zółwia na plecach :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: zayecurvabiste normalnie neonówka no
Rekomendowane odpowiedzi