krolu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Jako że do compsportu jadę dopiero w następnym tygodniu ( nie dają rady w tym ) to za godzinke jadę z Dimanem na hamownie żeby się dowiedzieć co tam w tych naszych furkach siedzi Czester ostatnio mówił, że w compsporcie korekty są gratis - popraw mnie jeśli źle myslę: Przykład: Wkładam wtryski + program u nich, a za np. miesiąc dokładam FMIC i mam korekte tego gratis?? I czy na pewno to jest gratis bo sam Czester nie był tego pewien... - Jak możesz zapytaj proszę... czy muszę znów płacić 1000 zł + za nowy program??
miron78 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Raz jedziesz - płacisz - i wszelkie korekty gratis [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 11:24_________________________________________________Sprzedajesz autko - kupujesz kolejne - i tu płacisz za program już coś mniej ( jako że jesteś stały klienta ) i znowu korekty gratis
krolu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Raz jedziesz - płacisz - i wszelkie korekty gratis [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 11:24_________________________________________________Sprzedajesz autko - kupujesz kolejne - i tu płacisz za program już coś mniej ( jako że jesteś stały klienta ) i znowu korekty gratis No to super wiadomość
miron78 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 tylko jak pojedziesz nie mów że znasz Mirona - odrazu 500zł drożej
krolu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 tylko jak pojedziesz nie mów że znasz Mirona - odrazu 500zł drożej Nie będę Ci robić wstydu, że znasz takie wolne autka A jak pojade to napewno się pochwale, napewno nie teraz sporo wydatków może we wrzesniu po wakacjach
egon0407 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 tylko jak pojedziesz nie mów że znasz Mirona - odrazu 500zł drożej Nie będę Ci robić wstydu, że znasz takie wolne autka A jak pojade to napewno się pochwale, napewno nie teraz sporo wydatków może we wrzesniu po wakacjach Królu to daj znac bo wlasnie tez mysle zeby jechac do Compsportu
diman Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 panowie wrocilem z hamowni jestem mega niezadowolony ;( ;( wyszlo mi ze mam jakies 15 koni mniej od seri 125KM i 296,4 Nm a powinno byc 140KM i 320Nm no i tu wiem czemu mnie majki tak objechal ale koles mnie troche uspokoil jak tak mozna wogule powiedziec ze mam chyba przeplywke do wymiany jedyne 550zł jak oddam swoja w przyszlym tygodniu jade zrobic logi i posprawdzac porzadnie ten silnik czy aby napewno ta przeplywka jest do wymiany[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 15:16_________________________________________________no i jak zrobie to co trzeba to do compsportu wale na pewno to moze sie na jakies czipowanie grupa wybierzemy?
sparki Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 diman nie przejmuj się pewnie żonie sie włączyła kontrolka oleju ze 2 razy jak była na zakupach ale szybko zgasła wiec Ci nic nie mówiła wszak po co Cie miała martwić, a habety pod maską umierają powoli
diman Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 no wlasnie niedopuszczam takiej mysli do glowy bo to ma dopiero niecale 4 lata wiec co by bylo za 10 lat masakra musialbym go chyba pchac a nie nim jezdzic
sparki Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 no wlasnie niedopuszczam takiej mysli do glowy bo to ma dopiero niecale 4 lata wiec co by bylo za 10 lat masakra musialbym go chyba pchac a nie nim jezdzic czyli jeszcze trochę i będę mógł stanąć z tobą na krechę a zupełnie poważnie to zdiagnozuj ten silnik sobie porządnie przed wizytą w camsporcie bo potem może być płacz ;( wszak czujników, które się mogą zepsuć w naszych padlinkach jest pod dostatkiem
Pelex Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Diman a jak to jest że ty tego nie czułeś ? Przecież to ogromna ilość koni jest zresztą pisałem nawet wcześniej że jak Cię Majki wyrypał o dwie długości auta to pewnie ma ze 20 KM wiecej i sie potwierdziło
diman Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 no i takie mam zdanie sprawdzic co cza i powymieniac i potem czip[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 15:57_________________________________________________no wlasnie a ja jeszcze jego fura jechalem i nic nie czulem bo nie ma az takiej duzej ruznicy jak sie jedzie tylko jednym autem a jak jedzie sie kolo siebie to jest duza roznica[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 15:58_________________________________________________dobra spadam pozniej pogadamy
sparki Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 aaa PELEX wiem kto złamał tego drągala w Bojkowie coś go całą noc musiał naprawiać
krolu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 panowie wrocilem z hamowni jestem mega niezadowolony ;( ;( wyszlo mi ze mam jakies 15 koni mniej od seri 125KM i 296,4 Nm a powinno byc 140KM i 320Nm no i tu wiem czemu mnie majki tak objechal ale koles mnie troche uspokoil jak tak mozna wogule powiedziec ze mam chyba przeplywke do wymiany jedyne 550zł jak oddam swoja w przyszlym tygodniu jade zrobic logi i posprawdzac porzadnie ten silnik czy aby napewno ta przeplywka jest do wymiany[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 15:16_________________________________________________no i jak zrobie to co trzeba to do compsportu wale na pewno to moze sie na jakies czipowanie grupa wybierzemy? Ja dopiero we wrzesniu ;(
norbi3000 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam dla zainteresowanych grupowym chipem w Compsport: http://www.a4-klub.pl/smf/turbo_chiptuning_i_tuning_mechaniczny/grupowy_chip_w_compsport_szukam_chetnych-t87768.0.html;msg997071#msg997071
Pelex Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Sparki dawaj co to za baran był Powiedz mu że za***iście zmokłem w ta nockę i jestem na niego nieźle wkó.....ny Jedno mnie pociesza że był najebany i stracił prawko a dotego samochód którego najwyraźniej nie umiał obsługiwać i jebnął w słup ( dwa słupy ) a nie w kogoś
sparki Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Sparki dawaj co to za baran był Powiedz mu że za***iście zmokłem w ta nockę i jestem na niego nieźle wkó.....ny Jedno mnie pociesza że był najebany i stracił prawko a dotego samochód którego najwyraźniej nie umiał obsługiwać i jebnął w słup ( dwa słupy ) a nie w kogoś najebany... on miał cała tablice mendelejewa we krwi
sparki Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 hehe ...nie w ostatni weekend sie od kumpla dowiedziałem(fakt przy wódzie) że jego znajomy sie troche popsuł na jakimś słupie w Bojkowie i tak jakoś skojarzyłem fakty w końcu ile może być słupów w Bojkowie :polew: A szczegóły w piątek na splocie
Rekomendowane odpowiedzi