Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 I do roboty ... ja mam na rano cały tydzień
SebaMC Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 I do roboty ... ja mam na rano cały tydzień Witam w klubie Grzesiek, Ty wymieniałeś licznik na fisa z A6? bo się już gubie kto co robił
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 I do roboty ... ja mam na rano cały tydzień Witam w klubie Grzesiek, Ty wymieniałeś licznik na fisa z A6? bo się już gubie kto co robił no tak ja wymieniałem, a co??
horny devil Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :/
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Z rana beret bo nocce w nadgodzinkach już drugiej w ten weekend
SebaMC Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 I do roboty ... ja mam na rano cały tydzień Witam w klubie Grzesiek, Ty wymieniałeś licznik na fisa z A6? bo się już gubie kto co robił no tak ja wymieniałem, a co?? a bo też się do tego przymierzam, napisz mi na pw albo tutaj jak się uporałeś z tym pływakiem, no i jak podłączyłeś reszte ( tak z grubsza ) bo jest mnóstwo tego na forum i ciężko się połapać
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 I do roboty ... ja mam na rano cały tydzień Witam w klubie Grzesiek, Ty wymieniałeś licznik na fisa z A6? bo się już gubie kto co robił no tak ja wymieniałem, a co?? a bo też się do tego przymierzam, napisz mi na pw albo tutaj jak się uporałeś z tym pływakiem, no i jak podłączyłeś reszte ( tak z grubsza ) bo jest mnóstwo tego na forum i ciężko się połapać ojj...dużo pisania... najlepiej abyś se sprawił z a4. Głównie danielom pomagał, ale myślę, że teraz już bym to sam powoli zrobił---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ----------
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Spodobało mi się i znowu biorę udział w konkursie na foto do kalendarza i znowu proszę Was o głosik. http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/grudzien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-258831/
Rekomendowane odpowiedzi