SebaMC Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 dobry dzis byl kebab Dojechałeś później? ja spasowałem na kebcoka, choroba mnie jakaś bierze, ludzie łażą i zarażają siema tak btw
egon47 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 dobry dzis byl kebab Dojechałeś później? ja spasowałem na kebcoka, choroba mnie jakaś bierze, ludzie łażą i zarażają siema tak btw tak ja na Kebsa prosto jechalem bo do 20 w robcie bylem
SebaMC Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 weekend ojjj...tak:kox: weekend a mnie choroba rozłożyła, nic ino się pochlastać
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Mnie trochę też coś wzięło ale zaaplikowałem już odpowiednie specyfiki i jest lepiej, wieczorem przepalę rurę i będzie git
egon47 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Guru nierozstales sie czasem z laska?? Szczecin: Kto zostawił "Pamelę"? Nietypowy bagaż na szczecińskim lotnisku - 25 stycznia 2013 :grin::grin::grin:
Polko_V Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Mnie trochę też coś wzięło ale zaaplikowałem już odpowiednie specyfiki i jest lepiej, wieczorem przepalę rurę i będzie git mnie też coś w środku tygodnia brało, ale odpowiednia ilość pewnego specyfiku i . A dziś na zabawie znów będzie ten specyfik i choroba bynajmniej grypa mnie nie wezmie:grin:
SebaMC Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Mnie trochę też coś wzięło ale zaaplikowałem już odpowiednie specyfiki i jest lepiej, wieczorem przepalę rurę i będzie git mnie też coś w środku tygodnia brało, ale odpowiednia ilość pewnego specyfiku i . A dziś na zabawie znów będzie ten specyfik i choroba bynajmniej grypa mnie nie wezmie:grin: Wóda? wczoraj aplikowałem z fatrem, ale chyba zbyt małą ilość
Rekomendowane odpowiedzi