Mario22 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 To musisz pojechać do Zatoru ... tam gdzie kończy się rozsądek w ilosci spożywanego alkoholu tam zaczyna sie Zator ... :polew::polew:
Polko_V Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 To musisz pojechać do Zatoru ... tam gdzie kończy się rozsądek w ilosci spożywanego alkoholu tam zaczyna sie Zator ... :polew::polew:...czyt. melanż:polew:---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ---------- Mnie trochę też coś wzięło ale zaaplikowałem już odpowiednie specyfiki i jest lepiej, wieczorem przepalę rurę i będzie git mnie też coś w środku tygodnia brało, ale odpowiednia ilość pewnego specyfiku i . A dziś na zabawie znów będzie ten specyfik i choroba bynajmniej grypa mnie nie wezmie:grin: Wóda? wczoraj aplikowałem z fatrem, ale chyba zbyt małą ilość stanowczo za mało:whistling:
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Nie no, tak z rana alko to nie nie, nie jaaa:decayed: 2 gripexy + 1 gripex zatoki i chyba przesadziłem bo w pewnym momentach widziałem podwójnie, za to godzina poszła i czuję się gites, wieczorem poprawię %%% i będzie dobrze
SebaMC Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 To musisz pojechać do Zatoru ... tam gdzie kończy się rozsądek w ilosci spożywanego alkoholu tam zaczyna sie Zator ... :polew::polew:...czyt. melanż:polew:---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ---------- Mnie trochę też coś wzięło ale zaaplikowałem już odpowiednie specyfiki i jest lepiej, wieczorem przepalę rurę i będzie git mnie też coś w środku tygodnia brało, ale odpowiednia ilość pewnego specyfiku i . A dziś na zabawie znów będzie ten specyfik i choroba bynajmniej grypa mnie nie wezmie:grin: Wóda? wczoraj aplikowałem z fatrem, ale chyba zbyt małą ilość stanowczo za mało:whistling: Na Zator jestem chętny, ale to dopierwo przed wakacjami noo za mało, ale nadrobi się może dzisiaj
horny devil Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Widzę że Zator zrobił większe poruszenie niż BT. A ja dziś o 5 nad ranem leżałem na wrocławskiej pod samochodem i reanimowałem rurę wydechową bo się urwała zaraz pod silnikiem Ach te francuzy :/
Polko_V Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na Zator jestem chętny, ale to dopierwo przed wakacjami noo za mało, ale nadrobi się może dzisiaj Zator jest przed wakacjami:whistling: w zeszłym roku był początek czerwca i w tym roku ponoć też
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Guru nierozstales sie czasem z laska?? Szczecin: Kto zostawił "Pamelę"? Nietypowy bagaż na szczecińskim lotnisku - 25 stycznia 2013 :grin::grin::grin: :polew::polew::polew::polew::polew: coś musi być na rzeczy .......wczoraj pochlać musiał z tego wszystkiego bo dziś w południe się dopiero witał :grin::decayed:
SebaMC Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na Zator jestem chętny, ale to dopierwo przed wakacjami noo za mało, ale nadrobi się może dzisiaj Zator jest przed wakacjami:whistling: w zeszłym roku był początek czerwca i w tym roku ponoć też Dla mnie to przed wakacjami
Majkel Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Guru nierozstales sie czasem z laska?? Szczecin: Kto zostawił "Pamelę"? Nietypowy bagaż na szczecińskim lotnisku - 25 stycznia 2013 :grin::grin::grin: :polew::polew::polew::polew::polew: coś musi być na rzeczy .......wczoraj pochlać musiał z tego wszystkiego bo dziś w południe się dopiero witał :grin::decayed: heheheh :polew:
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 :hi:siemanko Co tam? auto opanowane?
Majkel Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ona tańczy dla mnie (Ślonski cover) by Kafliki - YouTube :grin:
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Pyrsk Harnaś i Death Race 3 Skąd wyrwałeś PL wersje...
Mario22 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Pyrsk Harnaś i Death Race 3 Skąd wyrwałeś PL wersje... Chomikuj.pl super kopia polskie napisy
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Pyrsk Harnaś i Death Race 3 Skąd wyrwałeś PL wersje... Chomikuj.pl super kopia polskie napisy Muszę zerknąć...
diman Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 :hi:siemanko Co tam? auto opanowane? opanowałem spawanie chłodnicy ale wyskoczył jeszcze jeden problem z kolankiem silikonowym na coolerku rozerwało je i musiałem dzisiaj pomykać do czewy po kolanko jutro montaż i będzie spokój w końcu chyba
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 :hi:siemanko Co tam? auto opanowane? opanowałem spawanie chłodnicy ale wyskoczył jeszcze jeden problem z kolankiem silikonowym na coolerku rozerwało je i musiałem dzisiaj pomykać do czewy po kolanko jutro montaż i będzie spokój w końcu chyba Kolanko było firmy Samco?
diman Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 :hi:siemanko Co tam? auto opanowane? opanowałem spawanie chłodnicy ale wyskoczył jeszcze jeden problem z kolankiem silikonowym na coolerku rozerwało je i musiałem dzisiaj pomykać do czewy po kolanko jutro montaż i będzie spokój w końcu chyba Kolanko było firmy Samco? no właśnie nie teraz też nie kupowałem samco zobaczymy ile wytrzyma ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- teraz brałem z fmic'a zobaczymy ile wytrzyma
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 :hi:siemanko Co tam? auto opanowane? opanowałem spawanie chłodnicy ale wyskoczył jeszcze jeden problem z kolankiem silikonowym na coolerku rozerwało je i musiałem dzisiaj pomykać do czewy po kolanko jutro montaż i będzie spokój w końcu chyba Kolanko było firmy Samco? no właśnie nie teraz też nie kupowałem samco zobaczymy ile wytrzyma ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- teraz brałem z fmic'a zobaczymy ile wytrzyma No widzisz, u mnie samco już jeździ 4 lata i nic, ale fakt, u Ciebie jest większe doładowanie:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi