stanley Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ja nie dałem rady. Konferencja w Cieszynie na temat jakiegoś krzesła z lat 50-ych :facepalm::facepalm::facepalm: Oby za tydzień dało radę jesteś kustoszem w jakimś muzeum ?
SebaMC Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/avus-3-18-oponami-lato-259150/Diman, bieresz:decayed: Ja nad nimi myślałem, jak uzbieram hajs to wezmę dobry
diman Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 siemano jak ktoś ma może ochotę na balety dzisiaj to będę z dwoma kumplami prawdopodobnie w gliwicach albo w katosach :banan: więc zapraszam jak coś to kom. mam transport ewentualnie dla jednej osoby
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 siemano jak ktoś ma może ochotę na balety dzisiaj to będę z dwoma kumplami prawdopodobnie w gliwicach albo w katosach :banan: więc zapraszam jak coś to kom. mam transport ewentualnie dla jednej osoby Nie, dziękuję
diman Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 siemano jak ktoś ma może ochotę na balety dzisiaj to będę z dwoma kumplami prawdopodobnie w gliwicach albo w katosach :banan: więc zapraszam jak coś to kom. mam transport ewentualnie dla jednej osoby Nie, dziękuję nie daj się prosić podjeżdżaj do mnie na 19.30 w koszuli i dalej cię już zawiozę a konkretnie nie ja tylko mój szwagier
SebaMC Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Audi A4/S4 2.8 200 KM (2990848457) - motoAllegro haha, ale 'Esa' za 15k z 95 roku :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi