stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... ale sam sobie myłem
tomaszstn Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Niezupełnie, mnie olała prokuratura w Zielonej Górze i mam 750zł w plecy Odpuściłeś... Tym bardziej jak miał fajnie udokumentowaną wpłatę zaliczki na koncie to nie było bata żeby nie odzyskać kasy, yebany nawet vin wpisał Napisali że mogę dać sprawę prywatnie do sądu, mam to w d*pie, nie mam ani chęci, ani czasu, ani kasy, na dodatkowe rozprawy
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... noo...burżuj a ja od 23-12-2012 mam oba auta upupcone:facepalm:
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Niezupełnie, mnie olała prokuratura w Zielonej Górze i mam 750zł w plecy Odpuściłeś... Tym bardziej jak miał fajnie udokumentowaną wpłatę zaliczki na koncie to nie było bata żeby nie odzyskać kasy, yebany nawet vin wpisał Napisali że mogę dać sprawę prywatnie do sądu, mam to w d*pie, nie mam ani chęci ani czasu ani kasy na dodatkowe rozprawy Jeżeli faktycznie nie dostałeś towaru lub przy transakcji nic nie było zakręcone i masz to w dobry sposób udokumentowane to nie potrzebujesz kasy na sprawę w sądzie, nie ma się co dziwić że ludzie kombinują bo jak tak każdy odpuszcza to taki koleś czuje się bezkarny
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... ale sam sobie myłem tak......................to radykalnie zmienia postać rzeczy :polew:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... ale sam sobie myłem tak......................to radykalnie zmienia postać rzeczy :polew: i jeszcze dopompowałem koła luftem z ASO i dolałem ori koncentratu do szyb pod korek. Teraz to może być nawet -70
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... ale sam sobie myłem tak......................to radykalnie zmienia postać rzeczy :polew: Ciekawe czy na "gąbce" był znaczek OOOO
danielom Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... noo...burżuj a ja od 23-12-2012 mam oba auta upupcone:facepalm: W takim razie, musimy sie umowic na calodniowe mycie bo ja podobnie Ja przywioze swoje graty, Ty udostepnisz troche wody pod cisnieniem i ogarniemy
tomaszstn Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Niezupełnie, mnie olała prokuratura w Zielonej Górze i mam 750zł w plecy Odpuściłeś... Tym bardziej jak miał fajnie udokumentowaną wpłatę zaliczki na koncie to nie było bata żeby nie odzyskać kasy, yebany nawet vin wpisał Napisali że mogę dać sprawę prywatnie do sądu, mam to w d*pie, nie mam ani chęci ani czasu ani kasy na dodatkowe rozprawy Jeżeli faktycznie nie dostałeś towaru lub przy transakcji nic nie było zakręcone i masz to w dobry sposób udokumentowane to nie potrzebujesz kasy na sprawę w sądzie, nie ma się co dziwić że ludzie kombinują bo jak tak każdy odpuszcza to taki koleś czuje się bezkarny Powiem Ci tak, 2 miesiące Policja, pół roku prokuratura i przychodzi pismo że mają to w d*pie, jakoś nie chce mi się wierzyć że w sądzie coś wskóram. Mogę Ci przynieść na spota całą dokumentację i pisma z Policji i prokuratury. Szkoda słów co za kraj
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... ale sam sobie myłem tak......................to radykalnie zmienia postać rzeczy :polew: Ciekawe czy na "gąbce" był znaczek OOOO objebałem gąbką na szybko cały samchód ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- ps. Tak, jak zawsze - najpierw progi, później dach i resztę
tomaszstn Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Stanley, najpierw koła :polew::polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Stanley, najpierw koła :polew::polew::polew::polew: nie wypłukałem po sobie gąbki, bo później mył swój samochód kumpel, którego nie lubię
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... ale sam sobie myłem tak......................to radykalnie zmienia postać rzeczy :polew: Ciekawe czy na "gąbce" był znaczek OOOO objebałem gąbką na szybko cały samchód ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- ps. Tak, jak zawsze - najpierw progi, później dach i resztę
tomaszstn Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Stanley, najpierw koła :polew::polew::polew::polew: nie wypłukałem po sobie gąbki, bo później mył swój samochód kumpel, którego nie lubię To wiele wyjaśnia
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... ale sam sobie myłem tak......................to radykalnie zmienia postać rzeczy :polew: Ciekawe czy na "gąbce" był znaczek OOOO objebałem gąbką na szybko cały samchód ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- ps. Tak, jak zawsze - najpierw progi, później dach i resztę Stanley, najpierw koła :polew::polew::polew::polew: kurvus sami szpece :polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Artur, a coś Ty myślał, trenuje się na hoplu to się wie
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 w sobotę myłem w ASO, więc cena znowu w górę Burżuj... ale sam sobie myłem tak......................to radykalnie zmienia postać rzeczy :polew: Ciekawe czy na "gąbce" był znaczek OOOO objebałem gąbką na szybko cały samchód ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- ps. Tak, jak zawsze - najpierw progi, później dach i resztę Stanley, najpierw koła :polew::polew::polew::polew: kurvus sami szpece :polew::polew::polew: a Ty jak żeś myślał...jak się robi...no od kół...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Stanley, najpierw koła :polew::polew::polew::polew: nie wypłukałem po sobie gąbki, bo później mył swój samochód kumpel, którego nie lubię :polew::polew::polew::polew:
SebaMC Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Siema i dzięki za spota Grzesiek! kiedy wpadasz na gliwickie? bo wożę tą rozpórke co spota i nigdy Ciebie nie ma w tym tygodniu mnie nie będzie jakby co Qrde postaram się, ale nie obiecuję...jak nie uda się to poślesz mi to w najgorszym wypadku:facepalm:---------- Post dopisany at 03:03 ---------- Poprzedni post napisany at 03:03 ---------- Ołkej, będziemy w kontakcie jakby coś siema
Rekomendowane odpowiedzi