horny devil Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 a mojego szefa dzisiaj nie ma :banan:
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Panowie, będę miał do piątku jakiś zestaw hampli pod tarcze 312mm do A4 B5, jakby kto chętny to pisać na PW
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Panowie, będę miał do piątku jakiś zestaw hampli pod tarcze 312mm do A4 B5, jakby kto chętny to pisać na PW Na tył mi wejdą?
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Starzejesz sie.....kiedys wiecej jezdziles....teraz wiecej hamujesz..... ---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ----------
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Bo teraz mi się lepiej to zbiera, to trzeba też częściej hamować
horny devil Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Pany kto jest w stanie dowiedzieć się mi o cenę lampki z paska o nr 3B7947105L lub z końcówką D?? Będę dźwięczny za odpowiedź
miron78 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 :hi:po powrocie z Częstochowy........................napięty i ciekawy dziś dzień miałem Rano zupełnie przypadkowo dostałem propozycję zakupu ładnych alu 20 cali (nówki sztuki w kartonach) - no to skorzystałem - są w drodze Później w mega rewelacyjnej cenie udało mi się zamówić oponki 20 cali Falken (nówki sztuki) - no to skorzystałem - są w drodze Jakiś czas temu (jakieś 30min) zamówiłem sprężyny obniżające eibacha -35mm - są zamówione I tego samego dnia czyli dzisiaj wystawiłem na forum moje obecne kółka i sie sprzedały po 3 godzinach - właśnie wróciłem z SC bo tam byłem umówiony z nowym właścicielem - od teraz będą śmigały na A6 C6 avant - trochę mi ich żal bo ładnie się prezentowały - mam nadzieje nowego setapu nie będę żałował
stanley Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 :hi:po powrocie z Częstochowy........................napięty i ciekawy dziś dzień miałemRano zupełnie przypadkowo dostałem propozycję zakupu ładnych alu 20 cali (nówki sztuki w kartonach) - no to skorzystałem - są w drodze Później w mega rewelacyjnej cenie udało mi się zamówić oponki 20 cali Falken (nówki sztuki) - no to skorzystałem - są w drodze Jakiś czas temu (jakieś 30min) zamówiłem sprężyny obniżające eibacha -35mm - są zamówione I tego samego dnia czyli dzisiaj wystawiłem na forum moje obecne kółka i sie sprzedały po 3 godzinach - właśnie wróciłem z SC bo tam byłem umówiony z nowym właścicielem - od teraz będą śmigały na A6 C6 avant - trochę mi ich żal bo ładnie się prezentowały - mam nadzieje nowego setapu nie będę żałował czyli jak zawsze, wszystko miałeś zaplanowane
Rekomendowane odpowiedzi