Guregoru Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 wiem, wiem - uparciuch ze mnie E tam uparciuch po prostu chciałeś i masz
tomaszstn Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Panowie, będę miał do piątku jakiś zestaw hampli pod tarcze 312mm do A4 B5, jakby kto chętny to pisać na PW Na tył mi wejdą? Nie każdy jest tak zboczony jak Ty aby z tyłu mieć większe hample niż większość z przodu ---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ---------- :hi:po powrocie z Częstochowy........................napięty i ciekawy dziś dzień miałemRano zupełnie przypadkowo dostałem propozycję zakupu ładnych alu 20 cali (nówki sztuki w kartonach) - no to skorzystałem - są w drodze Później w mega rewelacyjnej cenie udało mi się zamówić oponki 20 cali Falken (nówki sztuki) - no to skorzystałem - są w drodze Jakiś czas temu (jakieś 30min) zamówiłem sprężyny obniżające eibacha -35mm - są zamówione I tego samego dnia czyli dzisiaj wystawiłem na forum moje obecne kółka i sie sprzedały po 3 godzinach - właśnie wróciłem z SC bo tam byłem umówiony z nowym właścicielem - od teraz będą śmigały na A6 C6 avant - trochę mi ich żal bo ładnie się prezentowały - mam nadzieje nowego setapu nie będę żałował Wklej wzór, obadamy PS: Skąd Ty na to wszystko kasę bierzesz, rozumiem że masz dłużników np. takich jak ja ale aby tyle szmalcu wywalić w ciągu paru dni Trzeba być przystojnym i mieć fantazję Ps.........jaką kasę...........w kilka dni ....... Fakt - wydałem 13 tyś na sprzęt do domu - ale część odzyskałem sprzedając stary a reszta poszła w pierwsze w życiu raty 0% A to co kupiłem wczoraj to udało mi się wszystko wyrwać w rewelacyjnych cenach a za swoje koła na szybko dostałem 5500zł - warte były więcej ale nie miałem czasu się bawić w allegro ---------- Post dopisany at 08:07 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ---------- Więc tak naprawdę cała zabawa z kołami i zawieszeniem wyjdzie mnie ok 1000zł No to faktycznie po kosztach .....hehehehe Coś koledzy w Katowicach wspominali o tv 65" i kołach 20" ale nie pamiętam o co chodziło ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------
miron78 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 no muszę przyznać że ten zestaw powala AUDI A8 4,2TDI! HAVANA BLECK! MAX LED! VOLL! F-23% (3057069592) - motoAllegro felga powala na kolana
stanley Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 no muszę przyznać że ten zestaw powalaAUDI A8 4,2TDI! HAVANA BLECK! MAX LED! VOLL! F-23% (3057069592) - motoAllegro felga powala na kolana dla mnie ta felga jest bez szału zobaczymy jak to będzie u CIebie wyglądało PS. Od jutra w Silesii będą stały Audi od nas - m.in biała S5 na tych kołach - średnio mi to wygląda
diman Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 siemanko zgadzam się ze słowami Stanleya szalu nie robią te fele ale to moje zdanie
tomaszstn Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ---------- Ja już też gotowy na dzisiaj
Guregoru Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 http://i1.ryjbuk.pl/812515ae61fbd44fffdda9df6f57ebfda9579296/gotowyxx-jpg---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ---------- Ja już też gotowy na dzisiaj A ty dopiero dzisiaj odkryłeś, że sprzedają takie rzeczy pakowane po 3 szt. w takich niebieskich kartonikach
Rekomendowane odpowiedzi