Arturoo Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Toście chłopaka uspokoili swoimi komentarzami... Jak był głuchy to nie nasza wina ja tez sie jarałem tym recaro i tego nieslyszalem te recarosy to jedna wielka ..ujnia........raz też na takie się najarałem i kupiłem 2.5
Polko_V Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no to mnie już wypada powiedzieć...dzień dobry:hi:
talib1990 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Witka chłopaki kto jeździ ciemnym avantem B5 z tyłu ma lampy Ledowe a z przodu do jazdy dziennej ... blachy SZ To Ja, a co, coś nabroiłem:decayed: ? Zależy czy lotka na dachu czy nie bo kolega ma też ledy z tyłu i przód kołka do jazdy dziennej i tez SZ z tym,że ja mam zderzaki esowe. Jechales wczoraj dts z zaborza na pawlow? Ok 9 Wysłane z Defy MB526 4.1.2
horny devil Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w ten piękny dzionek bez samochodu :facepalm: :hi:
tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Chcesz to weź sobie moje, stoi na pszczyńskiej ---------- Post dopisany at 08:12 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ---------- PS: Uważaj na przyspieszenie, może Cię przerosnąć ogarnięcie tego potwora
SebolA4 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Witka chłopaki kto jeździ ciemnym avantem B5 z tyłu ma lampy Ledowe a z przodu do jazdy dziennej ... blachy SZ To Ja, a co, coś nabroiłem:decayed: ? Zależy czy lotka na dachu czy nie bo kolega ma też ledy z tyłu i przód kołka do jazdy dziennej i tez SZ z tym,że ja mam zderzaki esowe. Jechales wczoraj dts z zaborza na pawlow? Ok 9 Wysłane z Defy MB526 4.1.2 To ja jechałem do pracy z Zaborza do Centrum Zabrza. Pozdro
Polko_V Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w ten piękny dzionek bez samochodu :facepalm::hi: czuję w tej wypowiedzi sarkazm:whistling:
horny devil Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Chcesz to weź sobie moje, stoi na pszczyńskiej ---------- Post dopisany at 08:12 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ---------- PS: Uważaj na przyspieszenie, może Cię przerosnąć ogarnięcie tego potwora Dzięki w razie "W" mam jeszcze tego demona Ford Ka 1,3 :: Moje auto : Ford Club Polska :polew:
tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 To widzę że masz wprawę, mogę Ci z czystym sumieniem pożyczyć, przynajmniej nie będę się bał że nie opanujesz bolida i zawiniesz się na pierwszy lepszym drzewie.
SebaMC Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 ludki może w końcu w PT uda mi się zajechać na spota, pracuje pracuje i ch*ja z tego mam no poza turbawką gwintem itp :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi