krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 powiem krótko - nie kupuj gówna pewnie usmiechni się do Mirona to ci znajdzie b5 z NAVI klimna na 18' klekota i czym jeszcze sobie wymyślisz [br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 22:40_________________________________________________ znalazłem ciekawe dwa autka... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8948416 polska, b5, cena wysoka i troche przerobiona ale wydaje się wmiare okej O kuźwa ale ma fajny kolor meszka taki g....
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hhhehehhe szybkie wytłumaczenie dlaczego? to niestety najlepsze auta jakie znalazłem, na polsce i u szwabów ja jednak chyba zrobię wszystko żeby zdobyć kasę na B6 bo znów grata kupować niechcę... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 powiem krótko - nie kupuj gówna Eeeeeeeee to znaczy że co :baseball: :baseball: że ta z ogłoszenia jest gówniana
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 powiem krótko - nie kupuj gówna Eeeeeeeee to znaczy że co :baseball: :baseball: że ta z ogłoszenia jest gówniana No :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Guru jak filmik podobał sie bratu ? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Guru jak filmik podobał sie bratu ? :gwizdanie: Podobał podobał A jak twojemu małemu Ps. I okazuje się że świat mały jest Ps2. Jakoś dziwnie zabrzmiało to moje pytanie :polew:
MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Guru jak filmik podobał sie bratu ? :gwizdanie: Podobał podobał A jak twojemu małemu Ps. I okazuje się że świat mały jest Ps2. Jakoś dziwnie zabrzmiało to moje pytanie :polew: Hehe Guru mojemu małemu?? Chciałbym ale powinno być mojej małej no chyba ze pan doktor nie zauważył przez tyle tygodni antenki miedzy nogami :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Nigdy w 100% nie wierz lekarzowi ja już się dość w firmie nasłuchałem różnych opowieści
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hehhehe a co guru, w firmie mówili że będziesz miał siostrę? a jednak masz brata budowlańca noo noo Majki a kiedy się spodziewacie pociechy?
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hehhehe a co guru, w firmie mówili że będziesz miał siostrę? a jednak masz brata budowlańca A ty niedobry Ps. Ja tam zawsze chciałem brata i mam dwóch (i nomen omen siostrę też tyle że starszą)
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 noo cooo? w budowlance sobie chłopak poradzi, jak zrobił fajny szałas to dom też wybuduje :> Guru a doszły mnie słuchy że jak zawsze byłeś "czystym" autem aaaa i że Miro też był brudnym, a to akurat nie normalne
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Guru a doszły mnie słuchy że jak zawsze byłeś "czystym" autem Jak zawsze
MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hehhehe a co guru, w firmie mówili że będziesz miał siostrę? a jednak masz brata budowlańca noo noo Majki a kiedy się spodziewacie pociechy? Pucek niby termin na połowe września ale nie wiem czy mała(mały :gwizdanie: ) tam jeszcze tyle wytrzyma bo mamusia balowała na ogólnopolskim pieknie oczywiscie bez zadnych %% :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hehe no to już niedługo, oj znów będą piwa czyli Góru, za niedługo będziesz więcej zabawek sprzedawał na spocie :>
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hehe no to już niedługo, oj znów będą piwa czyli Góru, za niedługo będziesz więcej zabawek sprzedawał na spocie :> Róbcie dzieci róbcie i wam się będzie podobało i dla mnie w robocie lepiej
MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hehe no to już niedługo, oj znów będą piwa czyli Góru, za niedługo będziesz więcej zabawek sprzedawał na spocie :> Jak chcecie piwa to ok ja myślałem już o czymś grubszym z wiekszą ilościa %% a odnośnie zakupów u Guru to już za tydzień pierwsze zakupy ... i zaczyna sie koniec rezania w aucie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hehe no to już niedługo, oj znów będą piwa czyli Góru, za niedługo będziesz więcej zabawek sprzedawał na spocie :> Jak chcecie piwa to ok ja myślałem już o czymś grubszym z wiekszą ilościa %% a odnośnie zakupów u Guru to już za tydzień pierwsze zakupy ... i zaczyna sie koniec rezania w aucie :gwizdanie: No widzisz jak ci się chciało oprócz auta rezać jeszcze w czymś (kim- bez obrazy oczywiście ) jeszcze to teraz koniec rezania nawet w aucie
MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hehe no to już niedługo, oj znów będą piwa czyli Góru, za niedługo będziesz więcej zabawek sprzedawał na spocie :> Jak chcecie piwa to ok ja myślałem już o czymś grubszym z wiekszą ilościa %% a odnośnie zakupów u Guru to już za tydzień pierwsze zakupy ... i zaczyna sie koniec rezania w aucie :gwizdanie: No widzisz jak ci się chciało oprócz auta rezać jeszcze w czymś (kim- bez obrazy oczywiście ) jeszcze to teraz koniec rezania nawet w aucie teraz bede rezał wózek, trzeba glebe zrobić, jakies koło inne założyć
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 łohoho coś więcej powiadasz? trzeba nową miejscówke znaleść gdzie będziemy mogli nocować no widzisz Majki, tak to jest, żona, dziecko i koniec dobrego, ale to też ma swoje dobre strony, patrz na przykład Mirka, miał/ma B6 i zmienił na B7 a dzieciaka ma małego, a to Ty że masz B7 to zmienisz za niedługo na B8 poco rezać a te radio kasette dalej masz? czy jest jakiś cd? bo szczerze to dawno nie siedziałem w Twoim furaczu Guru, to teraz musisz Mirka na następne dziecko nakłonić, a może kryzys Ci się skończy, no i Pelexa też, Piterry nie musisz bo ma już dwójke
krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 łohoho coś więcej powiadasz? trzeba nową miejscówke znaleść gdzie będziemy mogli nocować no widzisz Majki, tak to jest, żona, dziecko i koniec dobrego, ale to też ma swoje dobre strony, patrz na przykład Mirka, miał/ma B6 i zmienił na B7 a dzieciaka ma małego, a to Ty że masz B7 to zmienisz za niedługo na B8 poco rezać a te radio kasette dalej masz? czy jest jakiś cd? bo szczerze to dawno nie siedziałem w Twoim furaczu Guru, to teraz musisz Mirka na następne dziecko nakłonić, a może kryzys Ci się skończy, no i Pelexa też, Piterry nie musisz bo ma już dwójke pucek a ty :gwizdanie: ??
Rekomendowane odpowiedzi