tomaszstn Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ciekaw jestem czy smaczna wyjdzie sam bym się załapał na jakiś kawałek
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 bixy mnie korcą ale ....już więcej do hebla nie łożę...................
tomaszstn Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 bixy mnie korcą ale ....już więcej do hebla nie łożę................... Ta i kto to mówi Jedziesz na Kato?
tomaszstn Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 No to ok, daj znać jak będziesz jechał to też wybiorę się na chwilkę
SebaMC Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 3 razy jedną piekłem zeszkrobać ten klej to też masakra, łapy mnie już napierdzielają, a jeszcze druga się grzeje
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 3 razy jedną piekłem zeszkrobać ten klej to też masakra, łapy mnie już napierdzielają, a jeszcze druga się grzeje zazdroszczę Ci lampek
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 nie mam kasy ---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- a bixy mnie kręcą....do tego zderzak ze spryskami ....i sio .... przynajmniej na drodze coś widać....a tak heble trza mieć dobre by w coś nie zayebać jak w ostatniej chwili się przed maską pokazuje
SebaMC Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 k**wa i się zaczytałem na forum i się jedna przypaliła ma ktoś klosz na sell? :facepalm:
Polko_V Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 k**wa i się zaczytałem na forum i się jedna przypaliła ma ktoś klosz na sell? :facepalm: sorry ale nie mogłem się powstrzymać ---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- bixy mnie korcą ale ....już więcej do hebla nie łożę...................yhyym...już Ci uwierzę
SebaMC Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 k**wa i się zaczytałem na forum i się jedna przypaliła ma ktoś klosz na sell? :facepalm: sorry ale nie mogłem się powstrzymać j**any piekarnik, termoobieg się zdupcył i z jednej strony tylko nagrzewał, ale już kupiłem klosz:doh:
Polko_V Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 k**wa i się zaczytałem na forum i się jedna przypaliła ma ktoś klosz na sell? :facepalm: sorry ale nie mogłem się powstrzymać j**any piekarnik, termoobieg się zdupcył i z jednej strony tylko nagrzewał, ale już kupiłem klosz :shock3:szybki jesteś
SebaMC Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 k**wa i się zaczytałem na forum i się jedna przypaliła ma ktoś klosz na sell? :facepalm: sorry ale nie mogłem się powstrzymać j**any piekarnik, termoobieg się zdupcył i z jednej strony tylko nagrzewał, ale już kupiłem klosz :shock3:szybki jesteś Bo auta potrzebuje
Polko_V Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 aa...właśnie czy coś do mnie idzie czy jeszcze leży...??
SebaMC Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 aa...właśnie czy coś do mnie idzie czy jeszcze leży...?? O kuwa zastrzel mnie, jutro wysyłam!
Polko_V Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 aa...właśnie czy coś do mnie idzie czy jeszcze leży...?? O kuwa zastrzel mnie, jutro wysyłam! pif paf...
Rekomendowane odpowiedzi