Pucek Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Ania dobrze prowadzi, ale wiesz, na fazie wszystko tak groźnie wygląda że wolałem jechać sam
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Ania dobrze prowadzi, ale wiesz, na fazie wszystko tak groźnie wygląda że wolałem jechać sam no...widziałem Twoje przerażenie:polew:
Giskra Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Witam. Gdzie się spotykacie? Na parkingu? Wpadnę, bo mieszkam po drugiej stronie ulicy.
diman Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Witam.Gdzie się spotykacie? Na parkingu? Wpadnę, bo mieszkam po drugiej stronie ulicy. siemanko cały czas się spotykamy na parkingu podzięmnym w Forum
SebaMC Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Witam.Gdzie się spotykacie? Na parkingu? Wpadnę, bo mieszkam po drugiej stronie ulicy. siemanko cały czas się spotykamy na parkingu podzięmnym w Forum w wakacje na Arenie z tego co pamiętam jak tam pijaki po BT?
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 ja dobrze się czuje Sebo...dzięki doszło...
SebaMC Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 ja dobrze się czuje to słabo było Sebo...dzięki doszło... rezaj rezaj! ja we wtorek jade po przetwornice i żarówki D2S i muszę jeszcze lampy podkleić i fajnie je spasować, bo zakładałem na szybko coby do roboty pojechać i wygląda jakbym miał nim 5 dzwonów
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ja dobrze się czuje to słabo było Sebo...dzięki doszło... rezaj rezaj! ja we wtorek jade po przetwornice i żarówki D2S i muszę jeszcze lampy podkleić i fajnie je spasować, bo zakładałem na szybko coby do roboty pojechać i wygląda jakbym miał nim 5 dzwonów oj tam słabo...po prostu moja wątroba dawała z siebie wszystko:decayed:
SebaMC Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ja dobrze się czuje to słabo było Sebo...dzięki doszło... rezaj rezaj! ja we wtorek jade po przetwornice i żarówki D2S i muszę jeszcze lampy podkleić i fajnie je spasować, bo zakładałem na szybko coby do roboty pojechać i wygląda jakbym miał nim 5 dzwonów oj tam słabo...po prostu moja wątroba dawała z siebie wszystko:decayed: A no chyba że tak
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 jak ja widzę tą pogodę za oknem...wieje jak cholera:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi