Arturoo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Masakra ...Flesz sportowy no ładna laska ---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ---------- Ide ... sie ubierać na spota ... a Ty siedz dalej w domu ... siedze w robo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Małe pytanie organizacyjne, gdzie dokładnie się zbieracie? To są różowe słupki (Guregoru się do nich przytula ). Te co bym się dziś do Ciebie nogą nie przytulił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ty też chodzisz na te imprezki co ten z seata ?....on już do Miszki dziś zaproszenie wysłał na katowickich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ty też chodzisz na te imprezki co ten z seata ?....on już do Miszki dziś zaproszenie wysłał na katowickich A ty dalej ciągniesz ten temat... zaś będziesz chciał gadać o jebaniu zwierząt ---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:12 ---------- Ludziska kto ma tą fotkę z pod Chaty Polaka co była w pierwszym poście bo ją wcięło a tej akurat na kompie nie mam i nie mam co wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ty też chodzisz na te imprezki co ten z seata ?....on już do Miszki dziś zaproszenie wysłał na katowickich A ty dalej ciągniesz ten temat... zaś będziesz chciał gadać o jebaniu zwierząt nie ....ja w BT prosiłem byś zmienił temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ty też chodzisz na te imprezki co ten z seata ?....on już do Miszki dziś zaproszenie wysłał na katowickich A ty dalej ciągniesz ten temat... zaś będziesz chciał gadać o jebaniu zwierząt nie ....ja w BT prosiłem byś zmienił temat To ty pamiętasz bukowinę Szacuuun :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 po 23 skoro nie zmieniałeś gadki to wolałem nie pamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 po 23 skoro nie zmieniałeś gadki to wolałem nie pamiętać Ehe a do takiego stanu to może z ciężkim sercem się doprowadzałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 noo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Podziękował za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 thnx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Majki, Maniek - dzięki za transport ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- Ps. spadam na allegro szukać fury bo może akurat tej nocy pojawią się złodzieje po moją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Mirek, wyślij na PW nr konta to przeleję kasę na tą furkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 teraz chyba gdybym musiał coś kupić to szukał bym czegoś takiego - oczywiście w mniejszych pieniądzach AUDI A5 3,0 TDI ORYGINALNY S-LINE (3139135486) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Po robocie Ps. Zmienili mi zmianę w robocie i w przyszłym tygodniu też mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 choć nie ukrywam że ideałem było by to + czerwony kolor Oferta - Audi S5 - Audi S5 3.0 TFSI Quattro S-tronic Samochód sprowadzony z Niemiec jako NOWY Rok produkcji 2010 Data I rejestracji 04.06.2010r. I ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Po robocie Ps. Zmienili mi zmianę w robocie i w przyszłym tygodniu też mnie nie będzie szkoda - będę na rotorze i niskim zawiasie - no chyba że będzie mokro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 teraz chyba gdybym musiał coś kupić to szukał bym czegoś takiego - oczywiście w mniejszych pieniądzachAUDI A5 3,0 TDI ORYGINALNY S-LINE (3139135486) - motoAllegro Tył jest tragiczny w wersji 4 drzwi Twoja o wiele ładniejsza a jak A5 to tylko 2 drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 wiem - też długo tył mi się nie podobał - ale jak się ładnie sztuke zrobi to uchodzi w tłumie a 2 drzwiowego auta sobie nie wyobrażam (z dzieckiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 choć nie ukrywam że ideałem było by to + czerwony kolorOferta - Audi S5 - Audi S5 3.0 TFSI Quattro S-tronic Samochód sprowadzony z Niemiec jako NOWY Rok produkcji 2010 Data I rejestracji 04.06.2010r. I ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Po robocie Ps. Zmienili mi zmianę w robocie i w przyszłym tygodniu też mnie nie będzie szkoda - będę na rotorze i niskim zawiasie - no chyba że będzie mokro No trudno, jeszcze nie raz zobaczę I weź mi nie pokazuj fajnych fur bo mnie szlak trafia że muszę się wozić 13 letnim autem i szybko na nic innego mnie nie będzie stać rzygać mi się chce już w tym B5 - prawie 7 lat w jednej budzie:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi