Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 noo pomoge i kupię kilo zwyczajnej hehhe no żeby nie było, to ja długo mogę jeszcze być wolny następnymi są Królu i Guru...i Czester :> ale Czester to ja myślę że nas wszystkich wyprzedzi
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Dobra ja uciekam bo jutro praca z rana Narazka wszystkim
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 no to narazie wszystkim jakoś Piter się nie odzywał, chyba sobie bardzo przejebał u Kobity i ta mu odcięła neta... to nic, dobranoc
miron78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Opublikowano 20 Lipca 2009 ktoś ma jutro smaki pojechać do SK na 1 wtorkowy zlot Jak się nic nie zmieni to ja chyba sobie kursik strzele
krolu Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 ktoś ma jutro smaki pojechać do SK na 1 wtorkowy zlot Jak się nic nie zmieni to ja chyba sobie kursik strzele Ja zobacze jaka pogoda będzie bo obecnie tylko na rowerze się przemieszczam... nic nie obiecuję
keżor Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 siema panowie, wkońcu odpaliłem net na lapku :> mam nadzieje że Gliwice wpadną do mnie na grilla w sobote prosze dopisywać sie do listy :gwizdanie: a może w ogóle zrobić "dimanowy" grill u mnie tylko że mógłby Diman nie wyrobić, także ja też postaram sie jakieś Piwka załatwić :gwizdanie:
gregory Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Jutro bede sprawdzał patent "transmiter FM" i nie bede potrzebował zadnego Cd w aucie http://allegro.pl/item684320427_transmiter_fm_mp3_pilot_87_5_108_0mhz_pamiec_2gb.html zobacze co te nowe wynalazki są warte qmpel to miał, jakość dzwięku gorsza jak z kaseciaka. Daruj sobie Majki takie coś w B7 To jakby drewno na opał wozić limuzyną. [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 10:53_________________________________________________ ktoś ma jutro smaki pojechać do SK na 1 wtorkowy zlot Jak się nic nie zmieni to ja chyba sobie kursik strzele Jak ogarnę auto do jutra to przyjadę, bo coś znów ostatnio motorek fochy strzela
miron78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Opublikowano 20 Lipca 2009 Gregor ale to daj znać - bo gdybym miał jechać i Ty też to Ci zabiorę tą koszulke z letniego
keżor Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Gregory, zagadaj do Baltazara on jest z TG to może By Cie wziął jutro
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 witam więc ja bym się pisał, ale jedynie jak pojedzie więcej autek odnośnie sobotniego - okej, można ale niechcę tam być bez obstawy Gliwic bo mogę od kogoś z eu zarobić no to co kombinujemy?
gregory Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Obadamy, dziś przyjeżdża do mnie D4rk, będziemy majstrować przy autach Chciałbym jutro pojechać do Kato swoim autem w końcu Miron spoko dam znać jutro na pewno czy masz mi zabrać te drogie niespodzianki
sparki Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 prezes czy my sie dzisiaj nie mijali na toruńskiej w glc :?:
Patrykbor Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Który się szwenda po moim mieście .Widziałem dzisiaj B5 sedan SGL** sw ciemny i lewy przedni błotnik trochę zmęczony ,stara naklejka klubowa
Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Hmmm opis pasuje do Marka ale co on tam robi
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 noo to musi być M@rk wyjechał pewnie na wakacje no to ja jutro odpadam, ale Piątek/Sobota pasuje, tylko obawiam się że jak w piątek będę w SGL to w sobotę do Keżora już nie pojadę a jutro odpadam bo chyba wiem co mi to klekocze w zawieszeniu, jutro wymieniam
Patrykbor Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Hmmm opis pasuje do Marka ale co on tam robi nawet się nie przypucował :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi