Arturoo Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ---------- kończę robo za 15 min i jadę zrobić przepał....jak co to pod fonem jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 to czy jest łatwy ....to nie wiem ....cza Maria albo Miszkę zapytać mi bardziej chodziło o to ,czy przypadkiem nie ma za słabej psychy :decayed::decayed: Ma właśnie mocną psyche Hyhy dla mnie to chyba dobrze nie a wy możecie się starać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jasny gwint jak długo na tym świecie żyję to jeszcze nie odśnieżałem dwa razy auta rano i wieczorem po 10 cm śniegu w niedziele wielkanocną masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 no - jest GIT - a ja wyczułem porę i wolne sobie załatwiłem na wtorek żeby sobie jeszcze narty wypróbować w tym sezonie Tyle że myślałem że pojadę w słonecznej pogodzie i zielonych klimatach tu na miejscu - a nie w największych śniegach w tym roku Ps. jescze mi się nigdy nie zdarzyło 3 razy kół w jednym miesiącu zmieniać bo od kilku ndi znowu na letnich jestem a tu takie śniegi - a z wyjazdu w góry na pewno nie zrezygnuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 no - jest GIT - a ja wyczułem porę i wolne sobie załatwiłem na wtorek żeby sobie jeszcze narty wypróbować w tym sezonie Tyle że myślałem że pojadę w słonecznej pogodzie i zielonych klimatach tu na miejscu - a nie w największych śniegach w tym roku Ps. jescze mi się nigdy nie zdarzyło 3 razy kół w jednym miesiącu zmieniać bo od kilku ndi znowu na letnich jestem a tu takie śniegi - a z wyjazdu w góry na pewno nie zrezygnuję Jutro Cię chyba odwiedzę, jak się moja ośka przebije przez te zaspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 : Siema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Elo w ten mokry i wilgotny dzionek ... Lany Poniedziałek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jak ktoś jeszcze nie ma polarka to zamawiać... http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-helikon-tex-ix-tura-zapisy-263108/#post3451852 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Sent from my LG-P700 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 :hi: do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 rankiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi