Bulik Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Guru dziś widziany na A4 w białym busie .... przerzucał chomiki przez granicce ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- jak możesz nie lubieć czegoś...czego nie kosztowałeś Bo to jest fest tuste ... a ja nie lubie nic takiego ogólnie mało wcinam mięsa ... jakos niewidac :polew::polew::polew:dobry
Polko_V Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Guru dziś widziany na A4 w białym busie .... przerzucał chomiki przez granicce ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- jak możesz nie lubieć czegoś...czego nie kosztowałeś Bo to jest fest tuste ... a ja nie lubie nic takiego ogólnie mało wcinam mięsa ... jakos niewidac :polew::polew::polew:dobry :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Guru dziś widziany na A4 w białym busie .... przerzucał chomiki przez granicce ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- jak możesz nie lubieć czegoś...czego nie kosztowałeś Bo to jest fest tuste ... a ja nie lubie nic takiego ogólnie mało wcinam mięsa ... to tak jak ja :polew::polew::polew::polew::polew: jak możesz nie lubieć czegoś...czego nie kosztowałeś Za dużo tłuszczyku na nich i Ty Brutusie przeciwko mnie
Polko_V Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jak możesz nie lubieć czegoś...czego nie kosztowałeś Za dużo tłuszczyku na nich i Ty Brutusie przeciwko mnie ...ale ja będę "z Tobą"... ...żarł te żeberka:decayed:
egon47 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dzieki dziewczyny za Zlota kebab jak zawsze dobry:naughty: ale chociaz atrakcje byly dzisiaj jakies tam Q5 kontra filar
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Po spociku i kebabikach w przyszły piątek wpadam .... ten sosik czerwony ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- dzieki dziewczyny za Zlota kebab jak zawsze dobry:naughty: ale chociaz atrakcje byly dzisiaj jakies tam Q5 kontra filar sąsiad gurego ??
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 fajne chociaż do RS4 B5 jej sporo brakuje
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ładne to Hammer ma cycki w avatarze....b9 albo jest śliczne albo nie porywa
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 09:23 ---------- Poprzedni post napisany at 09:23 ---------- ładne to Hammer ma cycki w avatarze....b9 albo jest śliczne albo nie porywa
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 dzieki dziewczyny za Zlota kebab jak zawsze dobry:naughty: ale chociaz atrakcje byly dzisiaj jakies tam Q5 kontra filar sąsiad gurego ?? Ostatnio Guru przestawiał i te babki tak się tą akcją zachwyciły że same chciały spróbować sił w walce z filarami ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ----------
Rekomendowane odpowiedzi